Fetiţa lui Moştenescu, operată la inimă, la cinci luni - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre operaţia suferită de fetiţa lui Moştenescu, cererea în căsătorie a actriţei Hillary Duff sau trupa de fete a lui Fizz. Printre alte subiecte, Tânţăreanu vrea să se sinucidă în direct, iar Kylie Minogue e obsedată de muncă.

Fetiţa lui Moştenescu, operată la inimă, la cinci luni. Familia cunoscutului actor Dragoş Moştenescu a trecut, la sfârşitul anului trecut, printr-o adevărată dramă, care a avut însă un final fericit. Elena, una dintre gemenele acestuia, în vârstă de cinci luni, a fost operată pe inimă în Germania, fetiţa scăpând ca prin minune. În urmă cu cinci luni, actorul din „Nimeni nu-i perfect" (Prima TV), era în culmea fericirii. Soţia sa, Luminiţa, le-a adus pe lume pe gemenele Elena şi Ana. scrie Click.

Hillary Duff a fost cerută în căsătorie. După ce săptămâna trecută Hillary Duff a fost cerută în căsătorie de jucătorul de hockey Mike Comrie, Bauergriffin Online a publicat o serie de fotografii de la fericitul eveniment. Cei doi s-au logodit joia trecută, după ce Mike i-a adresat actriţei celebra întrebare, pe balconul camerei lor de hotel din Hawaii, unde îşi petreceau vacanţa, notează Click.

Fizz are trupă de fete. Fizz, cunoscut acum sub numele de Bob Taylor, a înfiinţat recent o trupă de fete, Kittens. Cele două tinere, Marlene şi Claudia, au înregistrat deja prima lor melodie, “Persia”, şi şi-au făcut lansarea oficială săptămâna trecută, la emisiunea “Neaţa” cu Răzvan şi Dani de la Antena 1, anunţă Libertatea.

Ţânţăreanu: "Vreau să mă sinucid în direct". Cristian Ţânţăreanu ar vrea să-şi transforme moartea într-un spectacol, dacă durerile provocate de cancerul de colon, de care s-a operat la Paris, vor fi de nesuportat. Excentricul miliardar a fost diagnosticat cu cancer de colon în octombrie 2009, boala fiind în stadiu incipient. El a fost operat la Paris şi este optimist, continuându-şi viaţa ca şi până acum, împreună cu familia şi prietenii, chiar dacă este supus şedinţelor de chimioterapie, relatează Cancan.

Kylie Minogue e obsedată de muncă. Interpreta Kylie Minogue a declarat că este mult prea ocupată cu noul său album pentru a mai avea timp să socializeze astfel încât trage concluzia că nu mai are viaţă personală în această perioadă. "Nu am o viaţă în aceste momente. Sunt în studio, practic, tot timpul. Muncă, muncă, muncă. Dar va merita totul atunci când îmi voi vedea albumul în magazine", a declarat Kylie, care a recunoscut totuşi că simte nevoia să iasă din casă şi din studio, scrie Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite