Monica Columbeanu, dorită de un europarlamentar - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre propunerea făcută de un europarlamentar Monicăi Columbeanu, stilul extravagant afişat de Lady GaGa sau numele viitorului copil al Nicoletei Luciu. Printre alte subiecte, fetele care au stat cu Mutu erau simple fane, iar Andy Dick a fost eliberat pe cauţiune din arest.

Monica Columbeanu, dorită de un europarlamentar. Monica i-a îngenuncheat încă o dată pe italieni cu frumuseţea ei. Invitată să ridice premiul pentru „cea mai sexy copertă a revistei Qui", vedeta a pus mâna pe un nou contract de imagine. Parlamentarul italian Alfredo Pallone i-a oferit o vacanţă de vis, pentru a atrage şi alţi turişti români în Lazio. Soţia lui Iri le dă încă o dată peste nas cârcotaşilor care au criticat-o asiduu şi au spus despre ea că se bucură de succes doar datorită numelui de familie pe care îl poartă, scrie Click.

Lady GaGa, specială de mică.
Coafura şi hainele inedite promovate de Lady GaGa nu reprezintă o noutate în viaţa ei, artista declarând că nu a fost niciodată "un copil obişnuit". Cântăreaţa a mărturisit că era foarte diferită de ceilalţi copii şi chiar părinţii săi au remarcat că e un copil "special". "Mama este cea mai puternică persoană de pe planetă. Părinţii au ştiut dintotdeauna că sunt diferită, nu am fost niciodată un copil normal. Chiar şi atunci când vorbeam eram altfel. Tata obişnuia să spună : spune unde vrei să ajungi. Părinţii au avut mult de furcă cu mine", a mărturisit Lady GaGa, cittă de Click.

Nicoleta Luciu: "Fetiţa mea se va numi Kim".
Nicoleta Luciu s-a ''dezbărcat'' de secrete in ultimul număr al revistei Unica şi a povestit detalii interesante din viaţa ei, punand accentul pe lucrurile despre care nu s-a mai vorbit până acum. Deşi este o fire foarte puternică şi plânge foarte rar, Nicoleta a recunoscut că ultima dată când a plâns a fost în ziua când a murit Michael Jackson, în vara anului trecut. "Mi se părea ireal că a existat un astfel de om printre noi şi nu am ştiut să avem grijă de el", a spus înduioşată vedeta tv, potrivit Libertatea.

Dovezile că fetele care au stat cu Mutu sunt fane.
Una dintre persoanele prezente la aşa-zisul dezmăţ al lui Adrian Mutu din 2006, din cantonamentul naţionalei în SUA, Simona, are postate pe pagina personală de Hi5 mai multe fotografii care demonstrează că nu este nimic mai mult decât o suporteră, notează Cancan.

Andy Dick a fost eliberat pe cauţiune din arest. Actorul Andy Dick a fost eliberat din arestul poliţiei, după ce a achitat o cauţiune în valoare de 60.000 de dolari. Comediantul fusese arestat ieri pe motiv că ar fi agresat sexual două femei în Huntington, West Virginia, scrie Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite