Răpitorul Monicăi Columbeanu a fost trimis în judecată - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre trimiterea în judecată a răpitorului Monicăi Columbeanu, stabilirea datei nunţii de către Jennider Hudson şi David Otunga sau lansarea unui nou album de către Ana Maria Prodan. Printre alte subiecte, Alex Velea a fost asaltat de fane, iar Angelina a făcut sex cu Mick Jagger.

Răpitorul Monicăi Columbeanu a fost trimis în judecată. Băcăuanul Ovidiu Hasan, cel care a răpit-o pe Monica Columbeanu când aceasta era în liceu, a fost trimis în judecată, ieri, sub acuzaţia că a sechestrat şi tâlhărit un cetăţean de origine arabă. La începutul lui decembrie 2009, Hassan a vrut să cumpere un BMW X5 de la arab, pe care l-a convins să vină cu maşina la Bacău, scrie Click.

Jennifer Hudson şi David Otunga au stabilit data nunţii. Jennifer Hudson şi logodnicul ei, David Otunga, au stabilit data în care îşi vor jura credinţă veşnică, iar viitoarea mireasă şi-a ales deja rochia. Jennifer Hudson şi David Otunga au declarat revistei "Life & Style" că au stabilit în sfârşit data nunţii, dar nu au spus şi care e. Astfel, nu ne mai rămâne decât să presupunem că va fi curând pentru că Jennifer şi-a ales deja rochia, iar verighetele sunt "proiectate" în mintea viitoarei mirese, potrivit Click.

Ana Maria Prodan cântă împreună cu mama sa. Pe 8 martie, Ana Maria Prodan va cânta alături de mama sa, Ionela Prodan, la lansarea noului album al interpretei, “Ce e inima de mamă”. Evenimentul va avea loc la show-room-ul magazinului de instrumente muzicale Senia din Bucureşti, notează Libertatea.

Alex Velea a fost asaltat de fane. Cântăreţul a susţinut joi, 4 martie, un concert incendiar în clubul Dumars din Regie, la care au participat în proporţie de 90% numai fete. Seria spectacolelor de joi din Dumars a continuat în luna martie cu recitalul lui Alex, un artist extrem de îndrăgit de fanele sale, care şi-au făcut apariţia în club cu câteva ore bune înaintea începerii evenimentului, notează Cancan.

Angelina a făcut sex cu Mick Jagger. O nouă carte despre viaţa tumultuoasă a celei mai frumoase actriţe de la Hollywood dezvăluie întâmplări inedite. O nouă carte, ce va fi publicată în curând, despre cuplu Brad Pitt şi Angelina Jolie şochează fanii celor două staruri de la Hollywood. Volumul, intitulat “Brad Pitt and Angelina Jolie The True Story”, face dezvăluiri explozive despre viaţa amoroasă a frumoasei actriţe, care se pare că a avut o scurtă relaţie cu rockerul Mick Jagger, scrie Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite