Moni, expertă în sex oral - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă dezvăluie poze compromiţătoare cu Monica Columbeanu, dar şi poze cu Andreea Mantea nemachiată. Printre alte subiecte, iubita lui Mircea Badea a fost ameninţată cu bătaia, iar Iulia Vântur a petrecut de Dragobete cu Holograf.

Moni, expertă în sex oral

Noi detalii şocante despre Monica Columbeanu. „Acces direct" (Antena 1) a prezentat, în emisiunea de joi, imagini şocante cu Moni, în timpul unei partide de sex oral, poze ce pot fi văzute şi în Click. Cu toate acestea, filmuleţul, mai mult decât explicit, nu demonstrează infidelitatea Monicăi faţă de soţul ei. Se pare că imaginile compromiţătoare au fost filmate în urmă cu patru ani, cu puţin timp înainte ca Monica să devină soţia lui Irinel Columbeanu.

Carmen Brumă, ameninţată cu bătaia din cauza lui Mircea Badea

Nu e uşor să fii iubita lui Mircea Badea. Din cauza gurii sale mari, vedeta postului Antena 3 a reuşit să-şi atragă o grămadă de duşmani, potrivit Click. Zilele trecute, câţiva luptători de K1 i-au promis că se vor răzbuna, caftindu-i iubita. Realizatorul emisiunii „În gura presei" a anunţat pe post că el preferă întotdeauna un meci de box, în detrimentul luptelor K1 şi MMA, pentru că în ringul de box urcă adevăraţii maeştri. „Pentru că mi-au ameninţat cu bătaia topmodela şi părinţii, îi provoc să ne batem în stradă, să facem măcel. Nu umblu cu bodyguarzi după mine şi sunt dispus să mă lupt cu ei chiar dacă sunt mai mulţi", a spus Mircea, la „În gura presei!"

Andreea Mantea, frumoasă dimineaţa, urâtă după-amiaza

Trebuie să fie foarte obositor să n-ai nimic de făcut toată ziua. Altfel nu ne explicăm de ce Andreea Mantea arăta de parcă ar fi muncit o săptămană în fabrică, după ce a făcut o vizită la Antena 1. Într-una din zile, fotoreporterii Libertăţii au surprins-o pe Andreea puţin după orele 10 dimineaţa - arăta perfect. Machiată şi coafată, a făcut toţi bărbaţii să întoarcă privirile după ea. Şocul a venit şase ore mai târziu, pe la 16.00, după ce - culmea! - Andreea s-a relaxat într-un salon de înfrumuseţare. Nu ştim unde-au dispărut machiajul şi zâmbetul, nici de unde au apărut cearcănele, pungile de sub ochi şi faţa umflată.

Cele 5 minciuni flagrante ale Monicăi

După ce revista Ciao! a pozat-o pe Monica Columbeanu la Londra, făcându-şi de cap în compania mai multor bărbaţi, Cancan prezintă în exclusivitate imagini care vin să confirme încă o dată escapada soţiei lui Irinel Columbeanu. Cu toate că pozele publicate în Ciao! erau cât se poate de sugestive, invitată, miercuri seara, la emisiunea lui Dan Capatos, "Un Show Păcătos", Monica Columbeanu a negat informaţiile apărute în revistă. Doamna Columbeanu părea că nu-şi mai aduce aminte de cât de bine s-a simţit la Londra.

S-au distrat cu Bittman de Dragobete

Cum şi Iulia, şi DJ Wanda au fost "părăsite" de iubiţi chiar de Dragobete, cele două au decis să-şi petreacă seara zilei de 24 februarie împreună, la concertul trupei Holograf. Nu a durat mult până când cele două s-au ridicat în picioare, aplaudându-i frenetic pe Dan Bittman şi ai lui. Iulia şi DJ Wanda, pe numele ei adevărat Maria Mihaela Cojocaru, au dansat cu mâinile în aer, s-au încălzit, şi-au dat jos gecile, au râs, l-au pozat pe Bittman şi s-au pozat şi una pe cealaltă, ca să le arate iubiţilor că nu au nevoie de ei pentru a se distra pe cinste, scrie Cancan.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite