Iată de ce nu rămâne Gyorfi gravidă! Iubitul o înşală! - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre războiul fraţilor Dolănescu, de ce nu rămâne Gyorfy gravidă şi câţi bani a cheltuit blonda lui Bote la petrecrea aniversară. Printre alte subiecte, Moni recunoaşte că mai calcă strâmb, iar Mihai Morar îşi deschide club.

Iată de ce nu rămâne Gyorfi gravidă!

Cancan a descoperit de ce Daniela Gyorfi nu a mai reuşit să rămână însărcinată cu George Tal: nu din motive medicale, ci pentru că iubitul ei îşi petrece nopţile cu... o altă femeie. Tal, care declara în urmă cu o lună că "munceşte" din greu pentru a-i face un copil Danielei, a fost prins în flagrant de paparazzii, vineri noapte, în timp ce se retrăgea, discret, cu o tânără şatenă ce-l invitase la ea acasă. În momentul în care a văzut bliţul aparatului de fotografiat, iubitul Danielei Gyorfi s-a schimbat la faţă. Şatena a grăbit pasul şi a intrat rapid în scara blocului, iar Tal a urmat-o, supărat.

Dragoş Dolănescu: «Ionuţ ţine doliu prin petreceri, eu prin rugăciune»

Pe 19 martie se împlineşte un an de la moartea regretatului artist Ion Dolănescu, iar cei doi fii ai săi nu au putut îngropa securea războiului nici măcar pentru a-şi comemora tatăl aşa cum se cuvine. Ba mai mult, pomana a devenit un nou prilej de rivalitate. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a părut foarte deranjat de faptul că fratele său vitreg şi-a serbat acum două săptămâni ziua de naştere în casa din Caimatei, acolo unde şi-a dat ultima suflare părintele său. "Fiecare a ţinut doliu în felul lui. Ionuţ prin petreceri, eu prin rugăciune. Oricum, sunt convins că tot acest scandal va continua, chiar şi după ce rezolvăm treburile cu procesul", a spus, pentru Click, Dragoş.

Blonda lui Bote a dat de băut şampanie de 900 de milioane

Crema lumii mondene din Capitală a umplut până la refuz, sămbătă seara, Clubul Bamboo, acolo unde Bianca Drăguşanu a organizat cel mai tare chef al weekend-ului. „Am primit 5 rochii foate frumoase de la Cătălin, toate de la case de modă de prestigiu, un căţeluş foarte scump, rasa bichon maltez, bijuterii, parfumuri, bomboane", a declarat Bianca, pentru Click! În afară de petrecerea care a costat aproximativ 30.000 de euro, Bote i-a oferit şi un cadoul simbolic iubitei sale: două prezentări de modă, ale caselor italiene Hamaki-Ho Dooa.

Moni recunoaşte că mai calcă strâmb

Monica Columbeanu a ţinut să se adreseze adolescentelor, cărora le-a spus să nu se lase influenţate de deciziile şi gesturile ei, care nu sunt totdeauna cele mai bune. "Mi-ar plăcea ca fiecare să ia propriile decizii, să nu se lase neaparat influenţat de ceea ce fac eu, pentru că eu sunt foarte naturală şi nu-mi corectez gesturile, deoarece ar însemna să fiu falsă", a declarat Moni. Pentru fetele care totuşi o consideră un exemplu, doamna Columbeanu le avertizează să ia doar părţile bune. "Dacă cineva doreşte să mă ia ca model, aş vrea să ia numai părţile bune pe care le fac eu", a spus ea, scrie Cancan.

Mihai Morar îşi deschide un club cu muzică live

Mihai Morar, vedeta radio ZU şi Antena 2, îşi va inaugura pe 10 martie clubul "The Week", unde va fi promovată muzica de calitate, potrivit Libertatea. Fan al muzicii live, Morar promite să ofere servicii impecabile şi să organizeze cât mai multe petreceri tematice. Chiar în seara deschiderii localului situat pe Calea Floreasca, nr. 169, el va da startul unei petreceri intitulate "Carnavalul Veneţian", urmând ca seara de joi să fie animată cu muzică hip-hop şi R&B. În fiecare sâmbătă, clubul "The Week" va găzdui showuri de karaoke.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite