În patul cui doarme Maria Dinulescu - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre relaţia Marie Dinulescu cu Maticiuc, topul celor mai stupide fraze spuse de vedete sau problemele imobiliare ale lui Adrian Enache. Printre alte subiecte, Ella a fost invitată să găzduiască clasamentul Euro Top 20, iar Abba se află în Hall of Fame.maria

În patul cui doarme Maria Dinulescu. O lună i-a luat lui Codin Maticiuc să o dea uitării pe Anna Lesko şi iată că a făcut o nouă cucerire. După lungul şir de soliste şi manechine, „craiul" de Dorobanţi a ridicat ştacheta şi s-a cuplat cu faimoasa actriţă Maria Dinulescu. Face ce face şi Codin Maticiuc reuşeşte tot timpul să atragă atenţia asupra sa. Nici nu s-a despărţit bine de Anna Lesko, că a şi bifat câteva întâlniri cu fosta iubită, Alina Crişan, scrie Click.

Topul celor mai stupide fraze spuse de vedete. Chiar dacă majoritatea vedetelor sunt frumoase, talentate şi se bucură de mare succes, există momente în care multe dintre ele nu dau dovadă şi de inteligenţă. Vedeta care a spus cea mai mare prostie este Mariah Carey. În timpul unui interviu acordat unui post de televiziune din Anglia, cântăreaţa a spus o frază care nu va fi uitată cu uşurinţă. “Plâng când văd la televizor copii care mor de foame. Mi-ar plăcea la nebunie să fiu la fel de slabă ca ei, dar fără muşte şi fără să mor”, a spus Mariah Carey. Cântăreaţa a negat că a făcut această declaraţie, dar înregistrările video au rămas mărturie, scrie Click.

Adrian Enache nu se poate muta în casă nouă. Adrian Enache nu se va putea muta în casă nouă până la Sărbători. Interpretul intenţiona să-şi achiziţioneze un apartament de 3 sau 4 camere în complexul rezidenţial Phoenicia din zona Alba Iulia (Bucureşti), însă programul patronului i-a dat peste cap planurile. Adrian n-a reuşit să se întâlnească şi să negocieze cu acesta, întrucât patronul complexului a fost mai mult plecat peste hotare, potrivit Libertatea.

Transmisie directă din sala de sport. Cântăreaţa Ella a fost invitată să găzduiască, joia viitoare, clasamentul Euro Top 20. Dar o va face dintr-o locaţie ieşită din comun pentru astfel de emisiuni. Bruneta va comenta cele mai difuzate hituri din topurile europene direct din sala de fitness. Şi dacă tot s-a văzut la televizor în postura de prezentatoare, Ella a mărturisit că îşi doreşte sincer o carieră în domeniu, notează Cancan.

Abba, în Hall of Fame. Legendara trupă Abba va fi inclusă anul viitor în Rock and Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii ce urmează să se desfăşoare pe 15 martie, la New York. Vestea i-a luat prin surprindere pe membrii grupului Abba. "Nu credeam că se va întampla asta, pentru că noi am fost o trupă pop, nu un grup rock", a declarat Benny Andersson, unul dintre membrii formaţie Abba, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite