Lucian Mândruţă şi-a dus soţia în Caraibe, să-i ierte infidelitatea - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă dezvăluie ce face Mândrţă pentru ca soţia lui să-i ierte escapada amoroasă, ce face Andreea Esca pentru a fi mai tânără şi când se mărită Elena Băsesu. Printre alte subiecte, Mariah Carey a urcat beată pe scenă, iar Andrei Gheorghe a intrat în gura lui Mircea Badea.

Lucian Mândruţă şi-a dus soţia în Caraibe, să-i ierte infidelitatea

Lucian Mândruţă a găsit soluţia pentru a-şi salva căsnicia: după ce paparazzii Ciao! l-au fotografiat în compania amantei, el a decis să-şi ducă nevasta într-o a doua lună de miere, în Caraibe.

Ca să evite întregul scandal legat de dezvăluirile făcute de revista Ciao!, prezentatorul Observatorului şi-a luat soţia şi copiii şi au plecat spre o destinaţie de vis. Familia Mândruţă a fost vazută, zilele trecute, în timp ce se distra copios, pe o plajă din arhipelagul Caraibe. Aceştia au închiriat un iaht şi au plecat în larg, scrie Cancan.

Andreea Esca, colagen în buze

Cunoscută pentru discreţia sa şi bunul gust de care a dat dovadă de când a devenit o persoană publică, Andreea Esca a început să urmeze trendul divelor. Înainte de Sărbătorile de iarnă, prezentatoarea Ştirilor PRO TV a făcut o vizită pe la chirurgul estetician şi a ales să-şi facă mici retuşuri faciale.

Câţiva apropiaţi au mărturisit că vedeta şi-a injectat puţin colagen în buze şi a apelat şi la botox pentru ridurile fine de pe frunte, potrivit Click!

Mariah Carey, beată moartă pe scenă

Cântăreaţa Mariah Carey s-a făcut de râs la Festivalul de Film de la Palm Springs, din Statele Unite. Marţi seară, ea a fost premiată pentru rolul din filmul „Precious", în care joacă rolul unei asistente sociale, dar când a urcat pe scenă abia a reuşit să lege câteva cuvinte.

„Vă rog să mă iertaţi pentru că sunt un pic... hâc...", a îngânat diva ameţită de alcool, informează Click! Mariah Carey, abia ţinându-se pe picioare, a fost condusă în culise de către regizorul Lee Daniels, şocat de priveliştea la care asista.

EBA se mărită pe 19 iunie

Povestea de dragoste dintre Elena Băsescu (EBA) şi iubitul ei Bogdan Ionescu, alias Syda, fiul unor importanţi oameni de afaceri, a ajuns la momentul în care cei doi au decis să-şi unească destinele în faţa altarului. Conform apropiaţilor cuplului, tinerii îndrăgostiţi au stabilit recent data nunţii: 19 iunie.

Cea mai importantă decizie, după cea a stabilirii datei, este acum alegerea locaţiei pentru petrecerea de nuntă.S-ar părea că mirii au două opţiuni: Hotelul Howard Johnson din Bucureşti sau Palatul Snagov, potrivit Libertatea.

Badea, despre Andrei Gheorghe: "E idolul adolescenţilor ejaculanzi"

În showbiz-ul românesc se prefaţează un nou război în care este implicat Mircea Badea, scrie Libertatea. De această dată adversarul lui Badea este Andrei Gheorghe, cel pe care moderatorul emisiunii "În gura presei" îl numeşte "idolul adolescenţilor ejaculanzi".

Astăzi, Badea (foto) a postat pe propriul blog un comentariu referitor la evetuala numire a lui Gheorghe ca purtător de cuvânt al Ministerului Finanţelor: „Andrei Gheorghe, acest 13-14, acest gaurila fm, acest prost fm, analistul, jurnalistul, cultincapul, nemaivăzutul (pentru că nimeni nu s-a uitat la emisiunile lui), idolul adolescenţilor ejaculanzi, al complexaţilor suferinzi, ale urâtelor îmbătrâninde, are un nou job, Acesta nu se numeşte banal şi minimalist purtător de cuvânt, ci aspiraţional şi intelectualist reformator al strategiei de comunicare"

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite