Larisa Drăgulescu, în costum de baie la Twice - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre noua ocupaţie a Larisei Drăgulescu, boala de care suferă Michael C. Hall sau asemănarea dintre Anna Lesko şi mama sa. Printre alte subiecte, Gina Pistol şi-a luat motan de 600 euro, iar Jackie Chan s-a accidentat la filmări.

Larisa Drăgulescu, în costum de baie la Twice. Larisa Drăgulescu, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, se apucă de modă. Ea va urca pe podium, vineri, în clubul Twice, în cadrul evenimentului Miss Rally 2, în calitate de invitat special, alături de sora ei, Raluca, de la trupa Brown Sugar. Larisa va defila în costum de baie, dar cu accesorii de raliu, scrie Click.

Michael C. Hall are cancer. Actorul Michael C. Hall în vârstă de 38 de ani a fost diagnosticat cu Limfomul Hodgkin, o formă de cancer a sistemului limfatic. Există însă veşti bune, întrucât medicii l-au informat că boala se află într-un stadiu ce permite traterea şi, ulterior, vindecarea. "Limfomul Hodgkin este în remisiune completă, dar tratamentul va continua conform planului", a precizat purtătorul de cuvânt al actorului, citat de Click.

Anna Lesko a moştenit frumuseţea de la mama ei.
Libov Feodorvna Leskova a fost prezentă, ieri, pentru prima dată în acelaşi studio de televiziune cu fiica ei, la “Acces direct” de la Antena 1. Femeia a fost adusă special de la Chişinău, de echipa emisiunii, pentru a-i face o surpriză interpretei, anunţă Libertatea.

Gina Pistol şi-a luat motan de 600 euro. Mare iubitoare de animale, Gina Pistol şi-a îndeplinit moftul de a avea şi un pisoi rasă Maine Coon, care a ajuns în scurt timp răsfăţatul familiei. Fostul iepuraş "Playboy" a avut la un moment dat o adevarată menajerie acasă: trei pisici şi un căţel. Ultima achiziţie a blondei a fost Rock, un pisoi cu pedigree, pentru care a plătit aproximativ 600 de euro, potrivit Cancan.

Şi Jackie Chan s-a accidentat la filmări. Sylvester Stallone nu este singurul care se poate "lăuda" cu răni din timpul fimărilor. Celebrul actor şi regizor Jackie Chan şi-a rupt degetul în timpul unei scene de luptă pentru noul său film "The Spy Next Door", informează site-ul Aceshowbiz. Jackie Chan a observat că degetul mic de la mâna stângă este dislocat, însă a decis să continue filmările deoarece pe moment nu a simţit nici o durere, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite