Iuliana Marciuc îşi caută rochie de mireasă - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre interesul Iulianei Marciuc pentru rochii de mireasă, viaţa personală a lui Tiger Woods sau petrecerea Sărbătorilor în familie pentru Andreea Mantea. Printre alte subiecte, Naomi a fugit de la OTV cu sandalele în mână, iar Tom Cruise este acuzat de spionaj.

Iuliana Marciuc îşi caută rochie de mireasă. După 14 ani, Iuliana Marciuc se poate declara o femeie fericită şi împlinită. Zilele trecute, în prag de Sărbători, vedeta TVR a vizitat câteva case de modă, fiind interesată de o rochie de mireasă. Deşi Adrian Enache şi Iuliana Marciuc au lăsat să se înţeleagă faptul că nunta ar fi programată pentru vara anului 2010, vedeta a început deja să-şi caute rochie de mireasă, scrie Click

Tiger Woods continuă să-şi facă de cap cu amanta sa. Ai putea crede că întregul scandal izbucnit în jurul sportivului Tiger Woods, l-a făcut pe acesta să stea departe, măcar pentru o perioadă, de femei şi se căieşte profund pentru infidelităţile sale. Potrivit ultimelor informaţii apărute în presa internaţională însă, jucătorul de golf a continuat să se întâlnească cu Rachel Uchitel, una dintre primele lui amante despre care s-a aflat în presă, anunţă Click.

Andreea Mantea petrece Sărbătorile în familie. Superba Andreea Mantea va petrece Sărbătorile alături de familie. “Acum mă pregătesc de Crăciun. Tai oasele pentru piftie, fac tot ce trebuie pentru masa festivă. Voi face Sărbătorile în familie. Nu sunt pregătită să petrec acum cu altcineva asemenea momente, nu am chef de ieşit în oraş, de mers prin cafenele sau prin cluburi. De fapt, încă nu sunt pregătită de o nouă relaţie, abia am ieşit dintr-una şi îmi trebuie puţin timp doar pentru mine”, a spus apetisanta brunetă pentru Libertatea.

Naomi a fugit de la OTV cu sandalele în mână.
Transsexualul s-a certat la cuţite cu regizorul care i-a făcut videoclipul şi care îl acuză că nu şi-a respectat partea de înţelegere. Naomi a părăsit studioul nervoasă.Ieri dimineaţă, puţin după ora zece, transsexualul Naomi a ieşit supărat din sediul postului OTV. Acesta a părăsit emisiunea Zori de zi după ce s-a certat în direct cu Iustin Didi Video, regizorul care i-a făcut videoclipul pe care Naomi venise să-l promoveze alături de Vladimir, noul său iubit, notează Cancan.

Tom Cruise, acuzat de spionaj. Michael Davis Sapir susţine că Tom Cruise, avocatul său şi un detectiv particular au complotat pentru a-l spiona. În 2001, actorul l-a dat în judecată pe americanul Sapir pentru 100.000.000 $, după ce acesta a afirmat că are înregistrări cu Cruise făcând sex oral unui bărbat, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite