Carmen Trandafir şi Emil Grădinescu fac nuntă - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre nunta lui Emil Grădinescu cu prietena sa, Carmen Trandafir, sentimentele lui George Clooney pentru Elisabetta Canalis sau noua pasiune a Gabrielei Cristea. Printre alte subiecte, Sandra Stoicescu se retrage de la ştiri în PR, iar Jordan s-a cuplat cu un milionar bătrân.

Carmen Trandafir şi Emil Grădinescu fac nuntă. După mai bine de patru ani de relaţie, timp în care au devenit şi părinţi, Emil Grădinescu şi Carmen Trandafir au hotărât ca în anul 2010 să îşi oficializeze relaţia şi să devină soţ şi soţie. Cel mai probabil, naşii de cununie vor fi cei mai buni prieteni ai lor, Virgil Ianţu şi soţia acestuia. Au trecut patru ani de când Carmen Trandafir şi comentatorul sportiv Emil Grădinescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, scrie Click.

George Clooney, înnebunit după Elisabetta Canalis. După ce ani de-a rândul a fost unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, George Clooney simte că iubita lui, fotomodelul italian Elisabetta Canalis, este femeia ideală pentru el. Actorul s-a îndrăgostit nebuneşte şi nu se sfieşte să recunoască. "Când în sfârşit găseşti dragostea, după ani de căutare, îţi vine să strigi de pe un acoperiş şi exact asta face el. Este înnebunit după Elisabetta. Nu l-am văzut niciodată aşa", a declarat un prieten al actorului, citat de Click.

Gabriela Cristea o dă pe regie. Gabriela Cristea, prezentatoarea reality show-ului de la Kanal D “Noră pentru mama”, îşi doreşte să producă şi să regizeze un videoclip în viitorul apropiat. Vedeta a fost impresionată de un tânăr coleg, membru al unei formaţii muzicale, căruia i-a promis că-l va ajuta, scrie Libertatea.

Sandra Stoicescu se retrage de la ştiri în PR. Zvonurile care anunţă schimbări majore în redacţia ştirilor de la Antena 1 încep să prindă contur. Anca Rusu, Dana Grecu şi Alina Petrescu sunt doar câteva dintre jurnalistele invitate la probe pentru pupitrul principalului jurnal de la Antena 1. Potrivit surse-lor din interior, soţii Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu ar fi vizaţi pentru eliminare şi, cu toate acestea, selecţiile se fac pentru jurnalul din prime-time, Observatorul de 19.00. În aceste condiţii, poziţia Sandrei Stoicescu este pusă în discuţie. Surse din anturajul vedetei au declarat pentru Cancan că aceasta ar fi decis să se retraga de la ştiri pentru o carieră în domeniul Relaţiilor Publice.

Jordan s-a cuplat cu un milionar bătrân.
Ce să mai stea după tineri forţoşi şi celebri, care ar putea să o înşele în fiecare zi şi care să-i interzică micile... sau marile plăceri ale vieţii, Katie Price s-a reorientat spre ceva mai "de viitor". Fotomodelul britanic Jordan, 31 de ani, a fost văzut zilele trecute la braţul unui bărbat mult mai bătrân decât ea, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite