Fiica preşedintelui şi iubitul ei au plecat la schi - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre vacanţa Elenei Băsescu, problemele cu legea ale actriţei Jennifer Aniston sau relaţia dintre Codin Maticiuc şi Maria Dinulescu. Printre alte subiecte, Monica Anghel se teme de crizele de sciatica, iar Megan Fox pozează în lenjerie marca Armani.

Fiica preşedintelui şi iubitul ei au plecat la schi. Elena Băsescu şi iubitul ei, Bogdan Ionescu, alias Syda, nu au petrecut Revelionul împreună, aşa cum toată lumea se aştepta. Preşedintele şi-a obligat fiica cea mică să petreacă noaptea dintre ani în sânul familiei, la Hotelul New Montana din Sinaia, pentru a da bine la imagine. Deşi a declarat că Syda e mai bun pentru fata lui decât Hrebenciuc jr., Traian Băsescu nu a lăsat-o pe aceasta să-şi aducă noul amorez la vila unde familia prezidenţială a stat pe parcursul Sărbătorilor, scrie Click.

Jennifer Aniston a încălcat legea. Jennifer Aniston a vorbit la telefonul mobil în timp ce conducea pe străzile din Los Angeles. Vorbitul la telefon în timp ce eşti la volan nu este permis în statul California, potrivit Click.

Codin Maticiuc şi Maria Dinulescu s-au despărţit. După o lună trăită la intensitate maximă, cu ieşiri prin cluburi, la film sau la teatru, controversata relaţie amoroasă a omului de afaceri Codin Maticiuc cu actriţa Maria Dinulescu a ajuns la final. Cei doi au sărbătorit Crăciunul şi Revelionul împreună şi s-au despărţit în urmă cu două zile, conform declaraţiilor unor apropiaţi, citaţi de Libertatea.

Monica Anghel se teme de crizele de sciatica. Speriata de faptul ca, in timp, sedentarismul i-ar putea provoca serioase probleme de sanatate, Monica Anghel s-a inscris la cursuri de aikido. Dovada ca a luat in serios povata bunicii sale este faptul ca pe 8 ianuarie Monica a implinit un an de cand practica artele martiale, anunţă Cancan.

Megan Fox în lenjerie marca Armani. Cred că Megan Fox şi-a găsit, în sfârşit, vocaţia, iar corpul său nu face decât să o ajute. Vedeta din "Transformers" a fost aleasă recent noua imagine a casei Emporio Armani. Fotografiile brunetei, în vârstă de 23 de ani, au apărut astăzi, şi reprezintă noua linie de lenjerie intimă pentru campania primăvară - vară 2010, scrie Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite