EBA, ai nevoie de meditaţii la română! - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre o nouă greşeală gramaticală a Elenei Băsescu, Delia e înşellată de iubit, iar Irinel Columbeanu i-a luat un Ferrari Monicăi. Printre alte subiecte, familia premierului e lovită de blestem, iar Gyorfi a apărut nemachiată la televizor.

EBA, ai nevoie de meditaţii la română!

Elena Băsescu o comite din nou la gramatică. Libertatea a intrat in posesia unui chestionar completat de europarlamentara PD-L, in care aceasta scrie “sa-ntâmplat”, în loc de “s-a întâmplat”. Mezina preşedintelui României are probleme cu limba română. Libertatea a intrat în posesia unui chestionar al companiei aeriene Blue Air, completat de Elena Băsescu, care zboară cu avioanele acestei firme pe ruta Bucureşti - Bruxelles şi retur, atunci când are treabă la Parlamentul European.

Delia Matache, înşelată de iubit

Iubitul Deliei Matache joacă la mai multe capete! Încă nu a divorţat de Lucica, Delia e iubita lui oficială, iar manechinul Andreea Tivadar îi ţine de urât când solista se află în turnee. Click! a surprins-o pe brunetă conducând o maşină de la firma lui Florin Moldoveanu.Cele două femei par conştiente că împart acelaşi bărbat, însă niciuna dintre ele nu este dispusă să cedeze şi luptă pentru inima lui.

Daniela Györfi, nemachiată la televizor!

Solista Daniela Györfi a fost surprinsă, miercuri, la primele ore ale dimineţii de echipa de la „Neaţa cu Răzvani şi Dani”, fără machiaj, scrie Click. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, arată destul de bine, în ultima vreme ea suferind o serie de ajustări realizate de medicul estetician, printre care şi un lifting facial.

Irinel Columbeanu i-a luat un Ferrari Monicăi

Deşi toată lumea se aştepta la un divorţ în cuplul Columbeanu, Monica a reuşit, se pare, să întoarcă lucrurile în favoarea ei. Iri şi-a "răsplătit" soţia, culmea!, cu o maşina de aproape 200.000 de euro, aceeaşi marcă cu a miliardarului englez cu care Moni şi-a petrecut nopţile la Londra. Surse din preajma lui Iri au dezvăluit, pentru Cancan, că acesta a bătut palma cu reprezentanţii producătorului italian în România. Miliardarul s-a arătat interesat de un astfel de bolid la scurt timp după escapada Monicăi la Londra, când a participat la lansarea modelului Ferrari F458 Italia

Familia premierului e lovită de blestem

În locul în care, luni seara, a fost zdrobită de maşină mătuşa lui Emil Boc a murit, acum cinci ani, şi un unchi al premierului. Ca şi sora lui, Floarea Abrudan, bărbatul a sfârşit tot călcat de maşina. Moartea violentă a Floarei Abrudan i-a trezit surorii sale, Ana Boc, amintiri dureroase. În acelaşi loc, pe şoseaua care taie localitatea clujeana Scrind, un frate de-al său a decedat, acum cinci ani, în acelaşi mod, potrivit Cancan.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite