Dragoş Bucur: "Filmam cu pompa de insulină pe mine" - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre boala lui Dragoş Bucur, decizia vedetei Tyra Banck de a renunţa la televiziune sau distracţia Oanei şi a lui Cristi Brancu de Crăciun. Printre alte subiecte, Nicoleta Luciu dă mare importanţă carierei muzicale, iar Tom Cruise are un motor de 50.000 de euro.

Dragoş Bucur: "Filmam cu pompa de insulină pe mine". Un actor genial, un tată model, un soţ iubitor şi, pe deasupra, un diabetic de succes. Aceasta e viaţa lui Dragoş Bucur, povestită chiar de el, cu mult umor, pe site-ul personal, amdiabet.com. "Să nu vă fie frică de diabet. E bine să nu-l ai, dar să nu îl ai, trebuie să fii un nimeni", spune Johnny Răducanu, citat de Click. Cu aceste vorbe celebre îşi începe şi Dragoş Bucur istorisirile pe blog, un loc de terapie virtuală pentru cei care au aceeaşi problemă şi cărora actorul le povesteşte, cu răbdare, cum decurge viaţa de la o insulină la alta.

Tyra Banks renunţă la televiziune. Tyra Banks a anunţat că acesta este ultimul sezon al emisiunii "The Tyra Show". Show-ul vedetei este prezent pe micile ecrane de 5 sezoane şi a câştigat 2 premii Emmy. Tyra a anunţat că acesta este ultimul sezon, iar din primăvara anului viitor îşi suspendă emisiunea, notează Click.

Oana şi Cristi Brancu, sărbători cu naşii. Oana şi Cristi Brancu s-au distrat, de Crăciun, cu naşii lor, Roxana şi Ion Antonescu, şi s-au înfruptat din toate delicatesele specifice Sărbătorilor de iarnă. Simpaticii prezentatori ai emisiunii “Confidenţial” de la Antena 2 au cumpărat un porc întreg, pe care l-au împărţit cu naşii lor de cununie şi cu ceilalţi invitaţi. Apoi, după petrecerea făcută în Bucureşti, acasă la Roxana şi la Ion Antonescu, cei doi s-au întors în căminul lor, potrivit Libertatea.

Nicoleta Luciu dă mare importanţă carierei muzicale. Daca a vazut ca-i merge bine si poate castiga bani frumosi din cantat, mult mai usor decat pe platourile de filmare, Nicoleta Luciu a decis sa o faca profesionist. Pentru inceput, bruneta a decis sa-si sacrifice noaptea de Revelion si si-a programat patru spectacole - doua in Bucuresti si doua in Ploiesti, notează Cancan.

Tom Cruise are un motor de 50.000 de euro.
Vedetele au fel de fel de pasiuni, iar caii putere sunt preferaţi de majoritatea masculilor de la Hollywood, indiferent dacă sunt produşi motociclete, maşini ori avioane. Tom Cruise posedă un super motor de 50.000 de euro. Tom Cruise are unul dintre cele 400 de exemplare Ducati Desmosedici RR, cea mai puternică motocicletă "street legal", fiind singura replică a unei motociclete MotoGP, scrie Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite