FESTIVALUL ROWMANIA, Tulcea, 2-4 septembrie 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ia-ţi un week-end de Deltă şi vino la Festivalul Bărcilor cu Vâsle Rowmania! Te aşteptăm la Tulcea între 2 şi 4 septembrie cu concerte, competiţii de viteză şi expoziţii de bărci.

Cele mai tari momente:

·    Competiţia Ivan Patzaichin - concurs de vâslit între echipele din localităţile Deltei.
·    Parada bărcilor din Turul Internaţional Danubian (TID) - un tur cu o tradiţie de peste 50 de ani, cu echipe din toate ţările dunărene. 200 de bărci au plecat în iunie din Germania şi ajung la Tulcea pe 4 septembrie. Prelungeşte-ţi week-end-ul cu încă două zile şi mergi în convoi pâna la Sfântu Gheorghe. N-ai barcă? Îţi dăm o canotcă.

·    Duplex video Viena – Tulcea. Vii la Tulcea şi te simţi ca la Viena. Vezi cât de cosmopolită e Delta? Pe 4 septembrie Delta este vedeta acasă şi la Viena în Festivalul DanubeParks.

Vrei să testezi o canotcă? Lacul Ciuperca e deschis pentru ture cu barca lui Ivan.  Dacă eşti mai sedentar, stai pe mal şi încurajezi notabilităţile locale (vor trage în competiţie la bărci de 10 locuri: pompieri, poliţişti şi … aşteptăm confirmări).  Vii cu cortul? Am pregătit camping şi petrecere pe malul Dunării. 

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite