Crişan îşi doreşte un copil şi cu noua iubită - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre dorinţa lui Crişan de a avea un copil, problemele în dragoste ale acriţei Jennifer Aniston sau operaţia fiului Danei Războiu. Printre alte subiecte, Bianca Drăguşanu s-a tăiat la mână, iar Paris hilton umblă cu colanţii rupţi.

Crişan îşi doreşte un copil şi cu noua iubită. Cătălin Crişan nu a plâns prea mult după fosta sa soţie, Lucia Bubulac. La trei luni de la divorţ, el şi-a găsit din nou fericirea în braţele Alinei, o tânără de profesie medic dermatolog, împreună cu care îşi doreşte şi un copil. Cătălin Crişan a şters cu buretele cei 20 de ani de căsnicie alături de Lucia Bubulac, scrie Click.

Jennifer Aniston, înşelată de Gerard Butler.
De când a fost părăsită de Brad Pitt, pe Jennifer Aniston a părăsit-o şi norocul în dragoste. Iubitul ei, actorul Gerard Butler, a fost prins că o înşală. Relaţia dintre Jennifer Aniston şi Gerard Butler s-a sfârşit. Actriţa s-a hotărât să-i pună capăt după ce a aflat că a fost înşelată, potrivit Click.

Dana Războiu îşi operează fiul cel mic de inimă. Dramă in familia Danei Războiu. Mark, fiul de doar şase luni al prezentatoarei ştirilor de la Kanal D şi al soţului acesteia, Bogdan Enoiu, are mari probleme de sănătate şi e internat într-o clinică privată din Viena. Conform unor informaţii din apropierea cuplului, Dana şi Bogdan se află, împreună cu Mark, în capitala Austriei, acolo unde, peste câteva zile, micuţul va fi supus unei intervenţii chirurgicale, potrivit Libertatea.

Bianca Drăguşanu s-a tăiat în plină stradă. Asistenta lui Dan Capatos a fost la un pas s-o păţească rău de tot. Bianca Drăguşanu s-a tăiat grav la mână în timpul unei intervenţii neobişnuite: a spart cu o rangă geamul maşinii sale pentru a putea reintra în posesia cheilor lăsate, din greşeală, în autoturism. Frumoasa blondină şi-a uitat, ieri după-amiază, cheile în maşină, astfel că nu a mai putut să plece din parcarea din zona Aeroportului Otopeni, unde o lăsase, notează Cancan.

Paris Hilton umblă cu colanţii rupţi.
Are 29 de ani, dar se îmbracă precum o adolescentă. Paris, moştenitoarea imperiului Hilton, a fost surprinsă de paparazzi, zilele trecute, în timp ce mergea la un hotel Sunset Boulevard, îmbrăcată cu o pereche de colanţi rupţi. E drept că materialul din care este creat obiectul vestimentar nu a cedat din cauză că este vechi, ci pur şi simplu Paris încearcă să fie-n ton cu moda, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite