Cernat: "Vila e a mea, dar cheia o are Monica" - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre vila fostei familii Cernat, temerile lui Robert Pattinson sau ocupaţia fratelui Laurei Andreşan. Printre alte subiecte, Bianca Drăguşanu şi-a pus silicon în buze, iar Jack Nicholson îşi face planuri de înmormântare.

Cernat: "Vila e a mea, dar cheia o are Monica". O vilă impozantă, cu două etaje şi o piscină imensă, situată într-un cartier rezidenţial din Bragadiru, toate pentru fiicele fostului cuplu Monica Iagăr-Cosmin Cernat. Aici ar fi trebuit să trăiască fericiţi cei patru membri ai familiei Cernat. Au format o familie timp de opt ani, au făcut doi copii şi au strâns o mulţime de bunuri împreună. În urmă cu doi ani, atunci când au aflat că atleta a rămas din nou însărcinată, Monica Iagăr şi Cosmin Cernat au hotărât să construiască o casă spaţioasă în afara Bucureştiului, unde urmau să se mute, scrie Click.

Robert Pattinson se teme să-şi facă prieteni noi. Robert Pattinson recunoaşte că ezită să-şi facă prieteni noi deoarece îi e teamă că aceştia vor să se folosească de faima lui. E greu să fii celebru, sau cel puţin asta lasă de înţeles actorul din Twilight. Robert Pattinson este îngrijorat că dacă o ţine tot aşa va ajunge să trăiască singur. Problema este că el are o mare teamă în a-şi face noi amici, iar cei vechi nu-i sunt tot timpul alături pentru că Robert nu prea stă pe acasă, notează Click.

Fratele Laurei Andreşan, la puşcărie încă două luni. Rareş, fratele Laurei Andreşan, “profa de sex” ispăşeşte o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni în Penitenciarul Bistriţa. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, e deja la a treia condamnare şi mai are de stat două luni. Rareş Andreşan a fost închis prima dată, vreme de trei luni, în 1997, pentru furt. În 2005, s-a întors în spatele gratiilor, după ce a fost prins în Germania că juca la cazinoul la care era angajat, lucru interzis de lege, anunţă Libertatea.

Bianca Drăguşanu şi-a pus silicon în buze. Asistenta lui Capatos şi-a etalat noile buze în emisiunea "Un show Păcătos". În urma cu câteva zile Bianca Drăguşanu şi-a pus silicon în buze la fel ca şi Gina Pistol. Deşi buzele Biancăi arată mult mai bine decât cele ale Ginei, ea nu a reuşit sa îşi impresioneze colegii de platou. Capatos şi Stoian şi-au arătat nemulţumirea faţă de intervenţia pe care şi-a facut-o Bianca şi i-au spus acesteia că noile buze"arată urât", în replică blonda le-a răspuns: "lasă că se vindecă", informează Cancan.

Jack Nicholson îşi face planuri de înmormântare. Celebrul actor, în vârstă acum de 72 de ani, are mai multe idei despre cum să fie înmormântarea lui, anunţă site-ul contactmusic.ro. Nicholson se gândeşte ca ceremonia lui de înmormântare să fie cel puţin la fel de interesantă pe cum i-a fost viaţa. "Am o serie de idei. Una dintre ele este să fiu îngropat sub o statuie mare, de cel puţin zece metri. Apoi m-a fascinat ritul indian unde cadavrele sunt mâncate de păsări, dar foarte posibil că totul va avea sfârşit într-un crematoriu, pentru că mă tem de sicrie", a spus actorul, citat de Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite