Cernat, prins cu amanta - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre relaţia dintre Cosmin Cernat şi Mădălina Moroşanu, problemele cântăreţei Lady GaGa sau ziua de naştere a lui Alexandru Ciucu. Printre alte subiecte, Andreea Perju e mămică, iar trupa Coldplay a apărut în serialul animat „The Simpsons".

Cernat, prins cu amanta. Cosmin Cernat nu mai poate nega: se iubeşte cu Mădălina Moroşanu. Cei doi au fost surprinşi împreună, luni seara, de fotoreporterii Click!, în timp ce luau masa la un restaurant din Capitală. Ei locuiesc deja împreună, iar Cosmin exclude posibilitatea unei împăcări cu fosta sa parteneră, Monica Iagăr. Cosmin Cernat (35 de ani) e cuplat şi chiar locuieşte împreună cu colega sa, Mădălina Moroşanu. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe prezentatoarea ştirilor sportive de la Kanal D în timp ce îşi aştepta iubitul în faţa mall-ului Plaza, din Capitală.

Lady GaGa este tristă şi singură. Lady GaGa îşi doreşte un iubit şi nu vrea să aibă parte de un "bad romance". Pe numele real de Stefani Germanotta, Lady GaGa se simte foarte singură şi tristă din cauză că nu are parte de compania niciunui domn. "Lady GaGa este un personaj în spatele căruia ea se ascunde. Când spectacolul este gata şi când este doar Stefani, ea nu este mulţumită de ea. Nu are nicio persoană aproape de inima ei", a declarat o sursă, potrivit Click.

Alexandru Ciucu îşi ţine ziua peste 4 luni. Creatorul de costume de bărbaţi Alexandru Ciucu nu se conformează tradiţiilor. Mai exact, de ce să-şi serbeze ziua de naştere iarna? Fiind foarte ocupat cu pregătirile celei mai noi colecţii ale sale, Ego.Escape, ce va fi prezentată pe 11 februarie, şi nemulţumit că e frig şi gheaţă, Alexandru şi-a planificat petrecerea în luna iulie, la o piscină, potrivit Libertatea.

Andreea Perju e mămică. Micuţa se va numi Mara şi a fost adusă pe lume pe cale naturală. Actriţa trebuia să nască în urmă cu aproximativ o lună de zile, dar micuţa Mara s-a lăsat aşteptată spre nerăbdarea mamei ei, care de-abia aştepta să o ţină în braţe, scrie Cancan.

Trupa Coldplay a apărut în serialul animat „The Simpsons". Trupa Coldplay a avut o apariţie specială într-un episod aniversar al serialului animat "The Simpsons", în care muzicienii au susţinut un concert privat în onoarea lui Bart Simpson, informează Libertatea. Trupa britanică a fost invitată de producătorii show-ului, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a acestui îndrăgit serial de desene animate, pentru a susţine un concert privat în onoarea lui Bart şi a lui Homer Simpson, după ce cel de-al doilea a câştigat un milion de dolari la loterie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite