Un vis împlinit pentru Celine Dion: Este însărcinată cu gemeni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu numai câteva luni, cântăreaţa a povestit într-un interviu drama prin care trece pentru a mai avea un copil cu soţul său, Rene Angelil, 68 de ani.

După ce a purtat în pântece un embrion care fusese îngheţat în nitrogen lichid în ultimii opt ani, anul trecut Celine Dion a anunţat că este însărcinată. Spre sfârşitul anului însă, cântăreaţa a pierdut sarcina.

Iată că, la jumătate de an de la nefericitul eveniment, norocul îi surâde: vedeta în vârstă de 42 de ani a anunţat că este însărcinată în 14 săptămâni, cu gemeni.

"Suntem în extaz. Celine speră să aibă o sarcină sănătoasă. Spera să mai poată avea un copil, iar vestea că vom avea gemeni a venit ca o dublă binecuvântare", a declarat soţul şi managerul vedetei, pentru Acces Hollywood.

La scurt timp după ce a pierdut ultima sarcină, Celine spunea că nu se va lăsa până nu va reuşi să mai aibă un copil. „Mai bine mor decât să ştiu că am ratat ocazia de a deveni mamă încă o dată. Am pierdut o sarcină, dar vreau să mai încerc o dată. Nu mă las. Atât eu cât şi Rene vrem să mai avem un copil", spunea cântăreaţa.

Celine Dion mai are un copil cu soţul său, un băiat de nouă ani.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite