Se cauta, pentru Spania, dulgheri iuti de mana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marti, 20 ianuarie, incepand cu ora 8.30, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza o preselectie pentru dulgheri interesati sa lucreze in Spania, la sediul sau din Bucuresti, str.

Marti, 20 ianuarie, incepand cu ora 8.30, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza o preselectie pentru dulgheri interesati sa lucreze in Spania, la sediul sau din Bucuresti, str. Valter Maracineanu 1-3. Printre conditiile de participare, pe langa varsta pana in 45 de ani si experienta de minimum 5 ani ca muncitor la cofraje (dovedita cu cartea de munca), se solicita constitutie fizica solida si... agilitate in miscare. Mai simplu spus, se cauta dulgheri iuti de mana.
La preselectie solicitantii trebuie sa se prezinte cu original si copie dupa buletin/carte de identitate si pasaport, acte valabile minimum 6 luni; adeverinta medicala de la medicul de familie (din care sa reiasa ca solicitantul este sanatos); cazier judiciar; copie legalizata dupa diploma de studii si cea de calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); 3 poze tip pasaport. Proba practica va fi sustinuta in luna februarie, cand va avea loc selectia propriu-zisa. Cei preferati de angajatorii spanioli vor incheia contracte pe o perioada de un an, cu posibilitatea de prelungire, urmand a fi platiti cu pana la 1.200 euro lunar, in functie de categoria profesionala. Cazarea muncitorilor este asigurata de angajator. Programul saptamanal de munca va fi de 40 de ore.
Incepand de joi, OMFM reia programarile pentru cei care vor sa se inscrie in baza de date a Oficiului, urmand a participa la selectiile pentru locuri de munca in strainatate, in meseriile de zidari, dulgheri, macelari, sudori (cu experienta in sudura cu argon si bioxid de carbon), lucratori forestieri, soferi (cu experienta in transport international si cunostinte de limbi straine), ospatari si bucatari. Pentru toate aceste meserii se solicita experienta de minimum 2 ani. Programarile se pot face la numarul de telefon 312.91.55, maximum 30 de dosare urmand a fi inscrise zilnic, intre orele 9-14. Toti solicitantii vor trece printr-un program de verificare a documentelor, a cunostintelor tehnice si a celor de limbi straine. De asemenea, se face si o testare psihologica.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite