Catrinel l-a aşteptat pe Moş Crăciun pe plajă - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre vacanţa de Crăciun a lui Catrinel Sandu, relaţia lui Charlie Sheen cu soţia sa ori părerea lui Tudor Chirilă despre mesajele de Crăciun. Printre alte subiecte, Ginei Pistol îi este lene să facă sport, iar Nicole Kidman vrea încă un copil.

Catrinel l-a aşteptat pe Moş Crăciun pe plajă. E criză anul acesta, dar Moş Crăciun nu a fost zgârcit cu vedetele. Acestea au dat petreceri  alături de familie şi prieteni, au tăiat porci  şi au primit cadouri cu duiumul. Pentru Catrinel Sandu acesta a fost cel mai frumos Crăciun din viaţa ei, fiind primul petrecut alături de fetiţa sa, Sara Maria, în vârstă de doar cinci luni, scrie Click.

Charlie Sheen şi Brooke Mueller nu divorţează. Managerul şi cel mai bun prieten al lui Charlie Sheen, Mark Burg, spune că actorul şi soţia lui nu vor divorţa. Potrivit Radar Online Burg a declarat că cei doi nici nu se gândesc la separare. "Nu au de gând să divorţeze. Amândoi sunt foarte supăraţi de ceea ce s-a întâmplat şi încearcă să rezolve această problemă prieteneşte", a spus managerul actorului, citat de Click.

Tudor Chirilă urăşte mesajele de Crăciun. A devenit ceva normal ca de sărbători să luăm toată agenda telefonică şi să trimitem sms-uri. Dezgustat de acestă "tradiţie", Tudor Chirilă vine cu un mesaj original care scoate în evidenţă lucrurile artificiale care umbresc magia Crăciunului şi adevărata lui semnificaţie, anunţă Libertatea.

Ginei Pistol îi este lene să facă sport. Blonda este clientă fidelă a unui salon de pe bulevardul Magheru, unde înlocuieşte chinuitoarele ore din sala de fitness cu terapia pasivă. Deşi nu face sport şi nici nu urmează vreo dieta alimentară, Gina Pistol reuşeşte să arate întotdeauna bine. Nu chirurgia estetică este responsabilă, ci cele mai noi tra-tamente din saloanele de înfrumuseţare, notează Cancan.

Nicole Kidman vrea ca în 2010 să devină iar mămică. Nicole Kidman şi-a propus că anul viitor să se concentreze mai puţin asupra carierei şi să "lucreze"la un copil împreună cu soţul ei, Keith Urban. Actriţa vrea mai mult ca oricând să-i dăruiască un frăţior sau o surioară micuţei Sunday Rose şi crede că anul 2010 este perfect pentru acest lucru, scrie Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite