Cătălin Botezatu a fost eliminat de la ”Dansez pentru tine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu și partenera sa, Liuba Savitchi, au părăsit concursul Dansez pentru tine, chiar înainte de semifinală. Ca de fiecare dată când Iuliana și Grigore au fost condamnați la duel, publicul a votat în defavoarea celeilalte echipe condamnate.

Celebrul designer și partenera lui au luat 10 pe linie la musical, însă, ca de obicei, publicul a fost cel care a ales cine rămâne în competiție.

Cazul emoționant al lui Grigore s-a bucurat de sprijinul a 19.406 de voturi, în timp ce dansatoarea de peste Prut a acumulat voturile a 17.284 de telespectatori.

Deși până acum a susținut că Liubia are cel mai important caz și s-a declarat deranjat de faptul că Iuliana Luciu și Grigore sunt favorizați în detrimentul echipelor care muncesc până la epuizare, Botezatu n-a avut nimic de obiectat în privinţa rezultatului votului.

Pentru prima oară nu sunt supărat pe cei care au votat acum. Sunt fericit că au votat cu inima, au votat cazul. Nu era firesc să câștig eu, ci cazul și cazul lui Grigore este unul foarte puternic. Era normal să piardă vedeta Botezatu în locul cazului Grigore! Nu era o confruntare între vedete, era vorba de un copil. Mă bucur că a câştigat acest copil! "a declarat Cătălin Botezatu.

Condamnați de trei ori la duel pe parcursul competiției, Iuliana Luciu şi partenerul ei, Grigore Moldovan au intrat direct în finală, alături de celelalte două perechi, Andreea Spătaru - Antonio şi Cătălin Moroşanu - Magdalena.

image
image

Dansul pentru care Botezatu și Liubia au primit 10 pe linie

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite