VIDEO Irina Schrotter, de la medicină la modă: Am avut un vis într-o zi de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Schrotter
Irina Schrotter

În '90, Irina Schrotter era medic la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti şi era pe picior de plecare în Israel, însă un decret şi un "vis într-o zi de luni" i-au schimbat radical viaţa. La 20 de ani de la prima sa colecţie de modă, creatoarea spune că sentimentul pregnant este unul "plăcut".

"20 de ani pot fi foarte mult sau foarte puţin, dacă e să mă găndesc la ultimii 20 de ani de activitate, de modă, parcă a fost ieri. Dacă ar fi să rememorez ce s-a întâmplat în aceşti ultimi 20 de ani în viaţa mea, timpul pare mult mai lung. Parcă aş vorbi de mai multe vieţi.

Fac parte dintre cei care trăiesc viaţa destul de intens şi nu se simt bine dacă n-au zece lucruri de făcut deodată. Oricum e un semntiment plăcut, chiar dacă numărul pare mare şi dacă îl mai şi aduni şi cu vârsta pe care o aveai când ai început, realizezi că timpul trece. Dar dacă trece cu folos e bine", povesteşte Irina Schrotter.

Despre debutul în lumea modei ea spune că a fost mâna destinului: "eram medic, lucram la spitalul de urgenţă, Am avut un vis într-o zi de luni, nu întâmplător mi-am programat prezentarea "După 20 de ani" într-o zi de luni.

Visul meu era un centru de înfrumuseţare. Pentru că eu şi soţul meu trebuia să plecăm în Israel, aveam chiar actele depuse, el deja era plecat pentru a face formalităţile de plecare. Mi-am spus atunci că dacă într-o săptămână reuşesc să găsesc un spaţiu, o să încerc să îl conving să nu mai plecăm".

Află povestea visului devenit realitate chiar de la Irina Schrotter.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite