Peste 5.000 de burse private pentru elevii şi studenţii eminenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia Dinu Patriciu a lansat ieri două dintre cele mai mari programe de stimulare financiară a tinerilor care doresc să facă performanţă în educaţie. Programul "Inventează-ţi

Fundaţia Dinu Patriciu a lansat ieri două dintre cele mai mari programe de stimulare financiară a tinerilor care doresc să facă performanţă în educaţie.

Programul "Inventează-ţi viitorul!" se adresează elevilor din clasele IX-XII şi studenţilor cu performanţe şcolare, dar care nu au suficiente resurse pentru a studia în condiţii decente.

Prin acest program, Fundaţia Dinu Patriciu acordă, începând cu anul de studiu 2008-2009, un număr de 5.000 de burse în valoare de 200 de lei pe lună pentru elevii de liceu şi 500 de burse în valoare de 300 de lei pe lună pentru studenţi.

Anual, Fundaţia Dinu Patriciu va acorda 100 de burse în valoare de 15.000 USD fiecare pentru masteranzi şi doctoranzi. Totodată, Fundaţia Dinu Patriciu va investi 70-75 milioane de dolari pentru construirea unei universităţi private, banii fiind alocaţi din fondul fundaţiei, de aproximativ 100 milioane de dolari.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite