Botezatu a împăcat-o pe Bianca cu o geantă de 7.000 de euro - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre cadoul primit de Bianca de la Botezatu, moartea cântăreţului Teddy Pendergrass sau întoarcerea Oanei Zăvoranu din SUA. Printre alte subiecte, Ramona Gabor a fost "tratata" de iubitul ei, iar Rihanna a apărut goală în W Magazine.

Botezatu a împăcat-o pe Bianca cu o geantă de 7.000 de euro. I-a dat verigheta de Crăciun, însă nu au făcut Revelionul împreună. Cătălin Botezatu şi-a lăsat singură iubita, pe Bianca, în perioada Anului Nou, şi a plecat în Antarctica. Bianca Drăguşanu s-a distrat de minune weekend-ul trecut la Paris, însă nu în compania lui Cătălin Botezatu, ci a două prietene foarte bune. Blondei lui Capatos i-a trecut însă de tot supărarea când, odată ajunsă la Paris, a fost anunţată să vină să-şi ridice setul Hermes, compus dintr-o geantă de 7.000 de euro, curea, pantofi şi eşarfă, pe care Botezatu i l-a comandat în urmă cu trei luni, scrie Click.

A murit cântăreţul Teddy Pendergrass.
Cântărețul american Teddy Pendergrass, cunoscut de fani și sub numele de Teddy Bear, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, după o lungă luptă cu cancerul de colon. Fiul său a declarat că Teddy a trecut printr-o perioadă dificilă, după operația de cancer, de acum opt luni. "Le mulţumesc tuturor fanilor care i-au iubit muzica. Va trăi în continuare prin melodiile sale", a declarat fiul său, citat de Click.

Oana Zăvoranu s-a întors din vacanţă.
În cele aproape trei săptămâni petrecute în SUA, Oana şi Pepe au scos din buzunar 50.000 de dolari. Încărcaţi cu bagaje, cei doi au aterizat pe Aeroportul Otopeni după ora 17.00 şi au avut ceva probleme cu aranjatul genţilor în maşină. Cuplul a fost aşteptat la aeroport de fratele cântăreţului, potrivit Libertatea.

Ramona Gabor, "tratata" de iubitul ei. Dupa ce toata vara a fost muscata de chitras, insectele din Panama care i-au lasat urme pe corp, Ramona a prins frica de ciupituri si mai ales de animalele care ciupesc. Intr-o piata din Barcelona, acolo unde si-a petrecut sarbatorile alaturi de iubitul ei, Gabi Badalau, si familia lui, Ramona a dat peste un stol de porumbei imblanziti, care mancau din palma, anunţă Cancan.

Rihanna, goală în W Magazine. Cântăreaţa Rihanna (21 de ani) a renunţat din nou la haine, de data aceasta pentru publicaţia americană W Magazine, unde a fost protagonista unui pictorial alb - negru incendiar, scrie Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite