Scandal la PRO TV: Atac la sora lui Luciu - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre atacurile la adresa perechii de la Dansez pentru tine, formată din Grigore şi Iuliana Luciu, Tonciu a fost filmată în timp ce dansa topless, iar Bote şi-a făcut mâna praf. Printre alte subiecte, Inna s-a hârjonit în culise cu Van Damme, iar Adelina lu’ Vârciu a defilat fără sutien.

Scandal la PRO TV: Atac la sora lui Luciu

Dragoş Bucurenci, vedeta eliminată vineri la concursul „Dansez pentru tine", nu se fereşte să atace echipa Iulianei Luciu, spunând că „nu e în stare să ofere spectacol". Şi Bote are nemulţumirile lui.Printre concurenţii de la show-ul de vineri seară al PRO TV-ului a apărut o îngrijorare legată de echipa Grigore-Iuliana. Bucurenci este de părere că ei vor fi mereu la duel, însă cazul dramatic al tânărului, care îşi creşte singur frăţiorul, îi va salva mereu, scrie Click.

Prigoana Jr. a filmat-o pe Tonciu goală?

Fosta iubită a lui Nicolae Mitea a făcut un show de senzaţie pentru băiatul care o filma în timp ce ea dansa topless în faţa lui, pupăza lui Bahmu nefiind stingherită de camera telefonului mobil. Ba chiar se apropia de aceasta, astfel încât filmarea să fie cât mai bine realizată. Potrivit unor surse citate de Cancan, cel care ar fi filmat şi pentru care dansa Andreea Tonciu ar fi Honorius Prigoană, fiul vitreg al Adrianei Bahmuţeanu. Şi că respectiva înregistrare ar fi fost unul din motivele pentru care Bahmu s-a certat la cuţite cu fosta ei asistentă, Tonciu fiind concediată.

Adelina lu’ Vârciu a defilat fără sutien

Viitoarea fostă nevastă a cântăreţului-actor Liviu Vârciu îşi trăieşte viaţa la maximum. După ce s-a certat cu soţul său şi au hotărât să divorţeze, Adelina a revenit la carierea de model, pe care o abandonase de dragul lui. Acum, că nu mai e cu Liviu, Adelina participă la din ce în ce mai multe prezentări, ba chiar acceptă să-şi afişeze în mod ostentativ sânii, parcă pentru ai face în ciudă lui Vârciu, scrie Click.

Inna s-a hârjonit în culise cu Van Damme

Celebrul actor american a participat la un concert pe care Inna l-a susţinut în Ucraina. După show, a mers în culise să o cunoască şi a tinut neaparat sa se fotografieze cu ea. Vizita lui a fost o surpriză totală pentru Inna, care nu a ştiut nici măcar că megastarul i-a fost spectator. După ce şi-a revenit din şoc, bruneta s-a lăsat fotografiată de celebrul actor, care a vrut să păstreze câteva amintiri cu ea. Van Damme a vrut să o impresioneze luând-o pe sus, iar Inna i-a răspuns cu hohote de râs, potrivit Cancan.

Bote şi-a făcut praf mâna

O seară plină de spectacol, conflicte şi accidentări a fost vineri, la "Dansez pentru tine" de la PRO TV. După o ceartă cu Bursucul, coregraful perechii Iuliana Luciu - Grigore, din care nu au lipsit cuvintele grele, epuizat din cauza antrenamentelor, cu genunchiul şi cu umărul nerefăcute din cauza accidentărilor, Bote şi-a făcut praf mâna dreaptă în timp ce se încălzea pentru dans, în culisele emisiunii, scrie Libertatea.Cătălin Botezatu şi Diana Dumitrescu, alături de partenerii lor, Liuba şi Adrian, se vor înfrunta la duel în această săptămână.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite