Cătălin Botezatu vorbeşte despre posibila împăcare cu Bianca - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre posibila împăcare dintre Botezatu şi Bianca, sacrificiile Andreei Spătaru la emisiunea "Dansez pentru tine" şi Gyorfi vrea să aibă un copil. Printre alte subiecte, Maharu vrea să îşi scoată bilele din penis, iar Bianca ar putea fi însărcinată.

Cătălin Botezatu, înlăcrimat, vorbeşte despre posibila împăcare cu Bianca

Designerul a început să plece cât de cât urechea la ceea ce spune Bianca şi spune că dacă blonda îi va demonstra că s-a schimbat poate atunci se va împăca din nou cu ea, scrie Click. "Ce pot să-şi spună doi oameni atunci când sunt într-un scandal monstruos? Sunt nişte mesaje în care mi-a spus: Iartă-mă! A trimis mai multe mesaje repetitive, în care am spus demonstrează-mi că te-ai schimbat, că eşti altceva", a declarat Botezatu, care nu ştie dacă îi va mai acorda o şansă blondei.

Andreea Spătaru, injecţii în fund ca să danseze!

Vedetele au fost victimele accidentărilor la „Dansez pentru tine" şi abia mai rezistă după două săptămâni de concurs. Andreea Spătaru este cea mai ghinionistă, iar producătorii o „resuscitează" cu injecţii împotriva durerilor, vitamine şi masaje terapeutice. Deşi la ediţia trecută a făcut o figură frumoasă şi s-a clasat în fruntea clasamentului, Andreea Spătaru suferă o durere chinuitoare la genunchiul stâng, care nu-i dă pace de mai bine de două săptămâni, potrivit Click.

Bianca Drăguşanu, gravidă?

Bianca Drăguşanu a fost surprinsă, zilele trecute, la cumpărături, într-un magazin cu hăinuţe pentru copii. Fotografiile, care au fost postate pe site-ul www.emulte.ro, sunt însoţite de o ipoteză şocantă: Bianca ar fi gravidă, iar tatăl ar fi chiar fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, scrie Libertatea. Blonda şi designerul s-au despărţit săptămâna trecută, după ce tânăra a fost surprinsă în apartamentul dinamovistului Adrian Cristea. Cei doi nu au recunoscut că ar avea o relaţie, însă acum două zile au fost din nou văzuţi împreună, într-un local bucureştean.

Gyorfi se încăpăţânează şi vrea să rămână însărcinată

Chiar dacă în momentul de faţă susţine că nu mai are o relaţie stabilă şi oficială cu impresarul George Tal, artista pare hotărâtă să îşi rezolve problemele de ordin medical şi să devină mamă. Aceasta merge cu regularitate la medic şi respectă întocmai indicaţiile acestuia. Chiar zilele trecute, aceasta a fost fotografiată intrând într-un cabinet de obstetrică-ginecologie, potrivit Cancan.

Maharu vrea să îşi scoată bilele din penis

Nicu Maharu are mare priză la doamne şi domnişoare dornice de senzaţii tari. Controversatul Nicu Maharu, iubitul Simonei-Sensual, s-a săturat de titulatura de ''monstru sexual'', cu care s-a ales din cauza bilelor de plastic pe care le are in penis. Devenit un personaj monden datorită relaţiei cu Simona- Sensual, dar şi a “febrei” cu care se agaţă doamnele şi domnişoarele de el prin cluburi, Maharu a declarat pentru Libertatea că vrea să se opereze.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite