Bianca Drăguşanu a leşinat şi a plâns din cauza lui Cătălin Botezatu! - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre despărţirea dintre Botezatu şi Bianca, scenele erotice în care a jucat soacra Alexandrei Dinu, dragostea dintre Pepe şi Oana şi de ce nu mai merge Dan Negru pe stadion.

Bianca Drăguşanu a leşinat şi a plâns din cauza lui Cătălin Botezatu!

Bianca Drăguşanu a leşinat în direct atunci când a aflat că Botezatu nu mai vrea să audă de ea.Dan Capatos a declarat în direct la "Un Show Păcătos" că designerul Cătălin Botezatu este dezamăgit de atitudinea Biancăi, care nu a stat cuminte cât timp el a fost în cantonament la "Dansez pentru tine".În emisiunea de aseară de pe Antena1, lucrurile dintre Drăguşanu şi Botezatu s-au lămurit, designerul a mărturisit că Bianca nu mai există pentru el. Cătălin s-a înfuriat când a auzit că blonda a fost prinsă de paparazzi acasă la Adrian Cristea, scrie Click.

Soacra Alexandrei Dinu, actriţă de filme erotice

Actriţă la început de drum, Alexandra Dinu a tras biletul câştigător de îndată ce a intrat în familia italianului Andrea Rizzoli. Mama acestuia poate fi oricând o profă desăvârşită pentru românca noastră, întrucât are o biografie doldora de filme. Majoritatea, erotice!Eleonora Giorgi, 56 de ani, are la activ peste 40 de filme, mai mult de jumătate conţinând scene erotice sau secvenţe lesbi. Nici nu e greu de înţeles de ce a acceptat să joace mai mult goală, soacra Alexandrei având, în tinereţe, un fizic perfect, scrie Click.

"Prinţul" a marcat la Bianca Drăguşanu, la el acasă!

Nu mai face spectacol pe teren, dar dă lovitură după lovitură în afara lui! Miercuri seara, la finalul meciului de Cupă cu CFR Cluj, Adrian Cristea s-a retras la apartamentul pe care îl deţine în cartierul Diham. Surpriză, însă, la scurt timp, în zonă şi-a făcut apariţia Bianca Drăguşanu, la volanul bolidului propriu. Asistenta lui Capatos a urcat glonţ la etajul 10, acolo unde locuieşte "Prinţul" singuratic. A urmat o noapte agitată, în care e greu de anticipat cine a avut mai mult posesia şi cine a fost mai mult în ofsaid,scrie Cancan

Pepe pupăciosul

Cine-a spus că dragostea durează trei ani s-a inşelat. Cel puţin in privinţa lui Pepe şi a Oanei Zăvoranu. Cei doi sunt impreună de şase ani, dar par la fel de indrăgostiţi unul de celălalt ca la început. Într-una din zilele trecute, Libertatea i-a surprins giugiulindu-se ziua în amiaza mare, în centrul Capitalei. Pepe părea că nu-şi mai poate lua mâinile de pe focoasa lui nevastă, dar nici Oana nu s-a lăsat mai prejos şi l-a sărutat cu foc pe trubadurul ei.

Dan Negru nu mai merge pe stadion pentru că are probleme cu suporterii

Dan Negru a hotărât să  nu mai meargă pe stadioane pentru că are două echipe preferate şi de fiecare dată are probleme cu suporterii."Am două echipe care-mi sunt dragi, Steaua şi Poli Timişoara pentru că am crescut la câteva străzi distanţă de stadion. Când am fost ultima dată pe stadion la Poli mi-au spart roţile la maşina (toate patru) acuzându-mă că sunt stelist. Când am fost ultima dată pe stadion la Steaua mi-au scris pe parbriz  cu vopsea albă "Negruleee, m**eeee Poli". De atunci nu mai merg pe stadioane", a dezvăluit Negru, citat de Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite