Tonciu va primi 4.000 de euro să se dezbrace în Anglia - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre suma pentru care Andreea Tonci va poza goală, temerile autoarei Leona Lewis sau renunţarea la albumul solo de către FDD. Printre alte subiecte, Ramona Gabor a ajuns la cratiţă, iar Jordan vrea copii din Haiti.

Tonciu va primi 4.000 de euro să se dezbrace în Anglia. Andreea Tonciu a trecut peste cuvântul partenerului ei şi a acceptat să se dezbrace, din nou, în faţa aparatelor de fotografiat. Bruneta va face un pictorial în lenjerie intimă, pentru o revistă englezească. Ieşirile nocturne cu fetele, petrecerile din cele mai fiţoase cluburi şi pozele sexy, toate acestea au fost date uitării de Andreea Tonciu în ultimele nouă luni, de când s-a cuplat cu Mitea, scrie Click.

Leona Lewis este speriată de oameni. După ce Leona Lewis a fost lovită cu propria carte în cap în timpul unei şedinţe de autografe desfăşurată într-o librărie din Londra în urmă cu câteva luni, aceasta mărturiseşte într-un interviu pentru Daily Mail că este norocoasă că nu s-a întâmplat ceva mai grav şi că îi este foarte frică de oameni în momentul de faţă. "Pentru multă vreme acest incident m-a afectat foarte tare. A fost foarte şocant. Am fost atacată din senin de cineva care nu era sănătos mental. Nu a fost deloc amuzant, a fost extrem de supărător şi de şocant", mărturiseşte cântăreaţa, citată de Click.

FDD: "Am renunţat la ideea de a scoate un album solo". FDD este cel de-al treilea membru al trupei Paraziţii, alături de Cheloo şi Ombladon. In prezent, el lucrează alături de colegii de trupă la noul album care va fi lansat în jurul lunii mai a acestui an, însă a găsit timpul necesar pentru a ne răspunde la câteva întrebări la proiectele sale de viitor. Frakadadisk, pe numele său real Petre Urda, a făcut parte din formaţia Moromeţii înainte de cânta cu Paraziţii, a lucrat în domeniul auto şi a fost pasionat încă de mic de tranzistoare, potrivit Libertatea.

Ramona Gabor a ajuns la cratiţă. După ce a suferit anul trecut nu mai puţin de trei operaţii estetice la nas, glezne şi sâni, Ramona Gabor îşi începe seria participărilor în show-urile de televiziune cu o apariţie neaşteptată, respectiv în bucătărie, ca o adevarată gospodină. Sora Monicăi Columbeanu va demonstra cât de talentată este la cratiţă în noua emisiune culinară "Uite cine găteşte", care va debuta din 25 februarie la Prima TV, noetază Cancan.

Jordan vrea copii din Haiti. Dorind să-şi mărească familia, şi impresionată de drama orfanilor din Haiti, fotomodelul britanic Jordan, pe numele real Katie Price, a declarat recent că vrea să adopte un copil din această ţară. Între timp, micuţii din Port-au-Prince, rămaşi fără părinţi şi fără adăpost, continuă să cadă în mâinile traficanţilor. Publicaţia News of the world a realizat o anchetă, avându-l drept protagonist pe unul dintre directorii unei clinici de caritate, care, în ciuda funcţiei sale, vindea orfani străinilor, cu aproape 7.800 de dolari fiecare, scrie Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite