Andreea Spătaru, 1.000 de euro în doar 30 de secunde - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre tariful modelelor la prezentările de modă, violenţa dintre Mary J. Blige şi soţul ei sau noua maşină a Elenei Gheorghe. Printre alte subiecte, Mateo s-a logodit, iar Angelina este frumoasa deceniului deceniului.

Andreea Spătaru, 1.000 de euro în doar 30 de secunde. Dacă tot nu stau de Revelion cu cei dragi, măcar să facă bani grămadă! Vedetele şi-au triplat tariful la prezentările de modă. Andreea Spătaru, de exemplu, a ajuns chiar s-o detroneze la acest capitol pe Monica Columbeanu. Pentru 30 de secunde de defilare, cele mai frumoase femei din România câştigă în noaptea dintre ani sume care ajung la 1.000 de euro. „Vedetele strâmbă din nas când vine vorba de bani, în perioada Sărbătorilor, scrie Click.

Mary J. Blige şi-a pălmuit soţul. Cântăreaţa R&B, Mary J. Blige, l-a pălmuit în public pe soţul ei, Kendu Isaacs, după ce acesta a flirtat cu o chelneriţă. Incidentul a avut loc la petrecerea de lansarea a albumului cântăreţei, când lucrurile au scăpat de sub control între cei doi soţi. Un martor a povestit că Mary s-a îndreptat către soţul ei şi a ţipat: "Nu o să-mi distrugi seara"! Când cineva a încercat să-i despartă, Mary l-a împins şi i-a dat o palmă peste faţă lui Kendu, potrvit Click.

Elena Gheorghe şi-a luat maşină de 80.000 de euro. Elena Gheorghe tocmai a primit de la Moş Crăciun cel mai nou model de Lexus, o superbă maşină albă care valorează aproximativ 80.000 de euro. De bucurie că a ridicat autoturismul Lexus R450 chiar marţi de la reprezentanţa din Bucureşti, Elena şi Cornel, iubitul ei, au plecat la Predeal pentru a face primul drum cu noua maşină. Până când artista îşi va lua carnetul de conducere, "bolidul" va fi condus de Cornel, notează Libertatea.

Mateo s-a logodit. Cantaretul si iubita lui si-au facut cadou de Craciun... verighete, pe care au decis sa le poarte ca simbol al iubirii lor. Din momentul in care Mateo si-a pus inelul pe deget, nu l-a mai putut da jos. Sa fie un semn? De zece luni, Mateo traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Roxana, producatoare la Pro TV. Lucrurile merg atat de bine intre ei incat au decis sa-si uneasca destinele, iar primul pas a fost facut de Craciun. Cei doi si-au daruit de Mos verighete, scrie Cancan.

Angelina, frumoasa deceniului deceniului. Actriţa Angelina Jolie (34 de ani) a fost desemnată recent cea mai frumoasă vedetă a ultimului deceniu, conform unui studiu realizat pe internet. Se pare că oamenii chestionaţi au apreciat cel mai mult la Angelina modul în care îşi ţuguie buzele, părul des şi caracterul puternic al acesteia, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite