Esca a plecat să se opereze în Austria - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre operaţia Andreei Esca, orientarea sexuală a cântăreţei Amy Winehouse sau un incident care l-a avut ca protagonist pe chitaristul trupei Holograf. Printre alte subiecte, medicul lui Michael Jackson cere să fie deshumat trupul superstarului american, iar Eva Longoria consideră că trupul este ca o maşină.

Esca a plecat să se opereze în Austria. Ghinion pentru Andreea Esca! Aflată cu familia la schi, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, vedeta Pro TV a fost accidentată, grav, sâmbătă seară, de un tânăr care se dădea cu placa. Prezentatoarea TV s-a dezechilibrat şi şi-a fracturat piciorul stâng în zona genunchiului. Imediat după incident, Andreea Esca a refuzat îngrijirile medicale ale medicilor braşoveni, scrie Andreea Esca, scrie Click.

Amy Winehouse este bisexuală. Când nu bate pe cineva, Amy Winehouse şochează cu declaraţiile. Ultima dezvăluire a cântăreţei este referitoare la sexualitatea sa. Potrivit News of the World, artista le-a mărturisit prietenilor că este bisexuală. Declaraţia sa vine la doar câteva zile după apariţia zvonurilor potrivit cărora fostul ei soţ, Blake Fielder a avut o relaţie cu un transsexual în vârstă de 17 ani, informează Click.

Chitaristul Holograf, scalpat în direct. Trupa Holograf a plătit scump pentru autopromovarea făcută ieri, la emisiunea “Dănutz SRL”, prezentată chiar de solistul vocal, Dan Bittman. Membrii formaţiei au venit pentru a-şi prezenta cele mai noi creaţii muzicale şi au sfârşit la spital. Protagonistul întâmplării de ieri seara a fost Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf. După ce şi-a executat numărul la instrumentul care l-a făcut celebru, Romeo a fost provocat chiar de colegul său de trupă, Dan Bittman, să participe la o cascadorie realizată de un aruncător de cuţite, scrie Libertatea.

Medicul lui Michael Jackson cere să fie deshumat trupul superstarului american. Conrad Murray, medicul care l-a supravegheat pe Michael Jackson în noaptea morţii, este cercetat penal pentru administrare de doze letale de medicamente starului american. Medicul lui Michael cere ca trupul acestuia să fie deshumat pentru a demonstra că este nevinovat. Conrad Murray i-a administrat "regelui pop" Propofol, o substanţă care provoacă stop cardiac dacă este luată în doze mari, ceea ce a dus la decesul artistului, notează Cancan.

Eva Longoria: "Corpul e ca o maşină". Actriţa Eva Longoria arată fenomenal. E micuţă şi subţirică, are un ten de invidiat şi un zâmbet frumos. Ai spune că diva stă toată ziua în sala de gimnastică, dar se pare că nu e deloc aşa. Potrivit unui interviu recent prezentat de femalefirst.co.uk, Eva mănâncă foarte mult şi numai mâncăruri cu multe calorii. "Ador carnea roşie şi mâncarea mexicană. Îmi place şi pizza dar şi mâncarea indiană, pe care o prefer cât de picantă se poate", a spus actriţa adăugând că nu-şi refuză nici un moft când vine vorba despre delectarea papilelor gustative, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite