Andra şi Măruţă nu se pot sătura de Dubai - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre vacanţa Andrei şi a lui Măruţă, divorţul lui Dennis Hopper sau aniversarea Elizei Iliescu. Printre alte subiecte, Florin Piersic Jr a tăiat cu foarfeca toate hainele iubitei, iar Sandra Bullock a sărutat-o pe Meryl Streep.

Andra şi Măruţă nu se pot sătura de Dubai. "Nu ai cum să te saturi de acest colţ de lume cum este Dubaiul", au spus la unison Andra şi Măruţă, întrebaţi de ce au ales aceeaşi locaţie de petrecere a Revelionului ca şi anul trecut. În plus, mai rămăseseră destule locuri de văzut şi stări de descoperit. Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro Tv şi soţia sa, însoţiţi de aceiaşi buni prieteni, Arpad Paszkany şi Anne, s-au întors să petreacă un Revelion de poveste, s-au distrat, s-au plimbat şi au făcut plajă în luna ianuarie, scrie Click.

Dennis Hopper divorţează înainte să moară.
Actorul nu vrea ca soţia lui Victoria să moştenească niciun cent după moartea lui, care bate la uşă, şi din acest motiv divorţează. În vârstă de 73 de ani şi bolnav de cancer, Dennis i-a intentat divorţ Victoriei, cu care este căsătorit de 14 ani şi cu care are o fetiţă de 6 ani, Galen, potrivit Click.

Eliza Iliescu a avut două torturi. Eliza, fetiţa Adrianei Iliescu - mama- record care anul acesta face 72 de ani - a împlinit ieri 5 anişori. De la mica petrecere organizată pentru ea la Maternitatea “Panait Sârbu” din Capitală nu au lipsit medicii care au adus-o pe lume, inclusiv prof. dr. Bogdan Marinescu, care îi este şi naş, anunţă Libertatea.

Florin Piersic Jr a tăiat cu foarfeca toate hainele iubitei. Florin Piersic Jr este extrem de gelos şi a demonstrat-o în adolescenţă când a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe iubita sa care îl înşela. Actorul a tăiat cu foarfeca toate hainele iubitei lui în speranţa că fata va suferi la fel de mult cum a făcut-o el când a aflat că este înşelat, informează Cancan.

Sandra Bullock a sărutat-o pe Meryl Streep.
Sandra Bullock şi Meryl Streep au oferit faza serii la ceremonia de decernare “Critic’s Choice Movie Awards” de vineri seară. Ambele au câştigat premiul pentru Cea Mai Bună Actriţă iar euforia momentului a făcut-o pe Sandra Bullock s-o sărute fără inhibiţii pe Meryl Streep, chiar după ce a jucat alături de aceasta o mică sceneta care a amuzat atât  publicul cât şi colegii prezenţi, anunţă Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite