Zăvoranu şi Ciocan, pupături în stradă - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre întâlnirea dintre Oana Zăvoranu şi Christian Ciocan, viaţa Annei Nicole Smith sau inventarul vedetelor care au fugit din România. Printre alte subiecte, Piersic Jr. a pus ochii pe colega Cosminei Păsărin, iar Mischa Barton vrea să-şi vândă casa.

Zăvoranu şi Ciocan, pupături în stradă. Prezentă, joi, la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a verifica stadiul dosarului penal în care îşi acuză mama de fals şi uz de fals, Oana Zăvoranu s-a întâlnit cu comisarul-şef Christian Ciocan. La plecare, cei doi au dat să se pupe pe obraz, dar buzele lor s-au intersectat accidental. Ce a ieşit, puteţi vedea în imaginea surprinsă de fotoreporterii Click!

Viaţa Annei Nicole Smith, pe scena Operei din Londra. Viaţa fostului model Playboy, care a murit în 2007 în urma unei supradoze la vârsta de 39 de ani, se transformă într-o piesă de operă şi va fi jucată pe scena Royal Opera House din Londra. Opera se va numi "Anna Nicole" şi este scrisă de compozitorul Mark-Anthony Turnage, care a creat controversata piesă "Jerry Springer: The Opera", notează Click.

Moisescu, despre vedete izgonite. Duminică, de la ora 13.05, Andi Moisescu va face, la PRO TV, inventarul vedetelor care au fugit din România, “hăituite” de ziariştii “ticăloşi”. Mihaela Rădulescu, Monica Columbeanu sau Maria Marinescu sunt doar câteva dintre cazurile care vor fi dezbătute, în stilu-i caracteristic, de realizator şi de invitaţii săi, aminteşte Libertatea.

Piersic Jr. a pus ochii pe colega Cosminei Păsărin. Actorul a fost prezent, în urmă cu câteva zile, la avanpremiera Galei Gopo. Pe toată perioada evenimentului, Florinel Piersic s-a întreţinut cu Dalia Puşcă, colega Cosminei Păsărin în emisiunea "Întalnire DP 2" (TVR 2). În momentul în care camerele erau pe ei, aceştia zâmbeau frumos, comportându-se ca doi vechi prieteni, scrie Cancan.

Mischa Barton vrea să-şi vândă casa.
Mischa Barton a decis să se mute din Beverly Hills şi să-şi vândă casa care valorează peste 8,4 milioane de dolari. După ce s-a zvonit că actriţa are restanţe la plata chiriei pentru apartamentul în care locuieşte în New York, Mischa şi-a scos la vânzare casa pe care o deţine în Beverly Hills, potrivit Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite