Zăvoranca e gravidă? - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre posibila sarcină a Oanei Zăvoranu, topul scandalurilor sexuale din ultimul an şi ce o aşteaptă pe Paula Seling. Printre alte subiecte, Adina i-a «furat» cocul Andrei în videoclip!, iar Alexandra Enăchescu i-a dat un pumn în gură unei animatoare.

Zăvoranca e gravidă?

Oana Zăvoranu şi Pepe se pregătesc să devină părinţi. Sau cel puţin aşa a dat de înţeles cântăreţul în momentul în care a fost abordat de paparazzii Cancan, chiar când se întorcea de la o terasa unde, se pare, a sărbătorit, alături de câţiva prieteni, evenimentul. "S-ar putea!". Acesta a fost răspunsul pe care l-a dat Pepe paparazzilor Cancan, în momentul în care a fost întrebat dacă Oana este însărcinată.

Adina i-a «furat» cocul Andrei în videoclip!

Trupa Heaven a filmat zilele trecute videoclipul piesei „Sexy Girl”.  Cântăreţele au schimbat fiecare câte trei ţinute, care mai de care mai sexy. La un moment dat, Adina, lidera trupei, a apărut într-o bluză mov, ce îi lăsa la vedere bustul generos, şi cu o coafură deloc originală. Aceasta avea un coc în vârful capului, în genul unei pălării mai mici. Aceeaşi coafură a avut-o însă şi Andra, anul trecut, în videoclipul „Un lucru să-mi dai", potrivit Click.

Paula Seling, te aşteaptă milioanele de euro

Ca o adevărată învingătoare, aşa a fost întâmpinată Paula Seling, duminică după-amiază, la Aeroportul Otopeni, scrie Click. Printre aplauze şi urale, solista, copleşită de emoţii, abia a rostit câteva cuvinte. Paula speră ca performanţa de la Eurovision să-i deschidă drumul către o carieră internaţională de succes.

Alexandra Enăchescu i-a dat un pumn în gură unei animatoare

Aflat într-un club bucureştean, manechinul Alexandra Enăchescu a intervenit într-un scandal iscat între prietena sa şi o animatoare pe care a redus-o la tăcere cu un croşeu, potrivit Cancan. Cu o lovitură scurtă şi precisă, acesta i-a spart buza dansatoarei care a îndrăznit să se ia de prietena ei şi iubita fotbalistului Gabi Tamaş.

Top 9 scandaluri sexuale dâmboviţene în ultimul an

Sfârşitul lui 2009 şi începutul anului 2010 au fost presărate cu multe scandaluri sexuale în care au fost implicate persoane publice, scrie Libertatea. Mutu, Bianca Drăguşanu, Lucian Mândruţă ori Mădălin Ionescu au fost printre protagoniştii materialelor cu iz sexual care au făcut deliciul publicului.









Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite