2009: Wizz Air estimează o creştere a transportul de pasageri cu 89%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania low-cost Wizz Air estimează că va transporta 1,7 milioane de pasageri din şi înspre România, în 2009, în creştere cu aproximativ 89% faţă de anul trecut, a anunţat compania.

Wizz Air a transportat în 2008 pe rutele din şi înspre România aproximativ 900.000 de pasageri, înregistrand o creştere de 148% faţă de anul precedent, iar pentru 2009 estimează să transporte 1,7 milioane de pasageri din şi înspre România, dublând numărul de aeronave alocate bazelor operaţionale locale.

Compania a lansat anul trecut 10 curse noi din şi înspre România şi a inaugurat cea de-a doua bază operaţională Wizz Air în România, la Cluj-Napoca, alocând pieţei locale încă două aeronave noi Airbus A320. De asemenea, Wizz Air a lansat curse din şi înspre Timişoara, aceasta urmând să fie a treia bază operaţională a companiei în România.
 
 De asemenea, Wizz Air intenţioneazã anul acesta sã deschidã şi cea de-a treia bază opraţionalã la Timişoara în februarie. În prezent, compania oferă zboruri pe 24 rute, către 10 destinaţii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite