Vacanţă de vară cu distracţie şi instruire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ţară sau străinătate, preţul unei săptămâni de instruire şi distracţie ajunge la 150 de euro, adică aproape 500 de lei Elevii cu vârsta minimă de opt ani pot merge în

În ţară sau străinătate, preţul unei săptămâni de instruire şi distracţie ajunge la 150 de euro, adică aproape 500 de lei

Elevii cu vârsta minimă de opt ani pot merge în această vară în tabere de engleză sau de artă medievală. Organizatorii includ în ofertă şi cursuri de dans, vânătoare de comori, lecţii de călărie sau de actorie, ba chiar şi recuzită de epocă. Studenţii interesaţi să înveţe şi pe timpul verii îşi pot depune cv-urile pentru cursuri de business, film, sănătate, educaţie, istorie, engleză, psihologie, farmacie, engleză sau informatică.

Profesori de scrimă, de heraldică sau de teatru, cursuri de călărie urmate sub supravegherea unor maeştri cascadori, ateliere de olărit şi cioplitorie în lemn, toate la 20 de euro pe zi. Acesta este costul unei zile într-o tabără de arte şi meserii medievale petrecută în pădurea de la Mogoşoaia, în apropierea Capitalei. "Vârsta minimă de participare este de opt ani. Cazarea copiilor se face în corturi medievale prevăzute cu paturi individuale şi cazarmanent şi se asigură un meniu compus din trei mese zilnic. Avem un punct medical în incinta taberei, inclusiv un medic şi o ambulanţă", ne-a spus Nicolae Copoceanu, managerul unei astfel de tabere. Tabăra va fi organizată din iulie până în septembrie şi durata unei serii este de o săptămână.

Cursuri de engleză la Predeal

Lecţii moderne de predare şi activităţi atractive de predare li se promit şi copiilor între 7 şi 14 ani, amatori să înveţe limba engleză. Ei vor avea parte de cluburi de dans, artă, teatru, muzică, jocuri de echipă, sport, vânători de comori. Toate acestea se vor desfăşura timp de o săptămână la Predeal cu scopul de a învăţa şi de a-şi dezvolta cunoştinţele de limbă engleză. "Costul unei astfel de distracţii se ridică la suma de 710 lei, la care se adaugă şi o taxă de rezervare de 150 de lei", a menţionat Victor Caplescu, reprezentantul firmei organizatoare.

Oferte în Bucureşti şi în străinătate

Iubitorii de IT se pot înscrie şi ei la şcoala internaţională de vară de webdesign ce se va desfăşura în perioada 3-9 septembrie, la Bucureşti. Tinerii vor participa la sesiuni de formare în domeniul juridic, tehnic şi comercial. "Pe lângă diplomă, participanţii vor avea şansa să-şi demonstreze aptitudinile în faţa reprezentanţilor celor mai puternice companii din domeniu", spune Gabriel Petrea, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. Ofertele nu lipsesc nici pentru străinătate. Universitatea din Londra, Middlesex, este una dintre cele mai mari din Marea Britanie şi organizează cursuri de vară pe diverse domenii: cultură, arhitectură, design. Perioada în care au loc este de 29 iunie-9august, cu durata între două zile şi cinci săptămâni. Preţurile variază între 260 de lire şi 429 de lire sterline.

Şcoli de vară

- Psihanaliză, 13-15 iulie, Băile Herculane, preţ 350 lei
- Webdesign, 3-9 septembrie, Bucureşti, preţ 100 de euro
- Limba engleză, 17-23 iunie, Predeal, preţ 860 lei

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite