Ultimele rochii de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că toamna se apropie cu paşi repezi, iată câteva rochii care pot fi purtate la sfârşitul unei veri parcă prea scurte. Perioada rochiilor scurte, înflorate şi din materiale lejere este pe sfârşite, aşa că dacă n-ai apucat să le porţi cum trebuie, iată câteva sugestii.

Rochia rămâne în continuare accesoriul cel mai feminin şi cel mai de preţ din garderoba noastră, aşa că la sfârşitul verii trebuie profitat din plin de ea. Încă nu este prea târziu pentru rochiile de lungime medie, fără mâneci, perfecte pentru etalarea bronzului.

Nici dungile nu sunt perimate încă, aşa că pe ultima sută de metri a reducerilor poţi să-ţi înnoieşti garderoba cu o rochie navy. Dacă preferi uni, alege o rochie pe corp în culori tari, de genul albastrului electric, sau în nuanţe calde, uşor tomnatice. Tendinţele îţi oferă libertate totală în alegerea imprimeurilor şi a culorilor, fiind un sezon în care diversitatea îşi spune cuvântul.

Poţi asorta rochia cu un cardigan croşetat şi balerini pentru o seară răcoroasă de vară, precum şi cu un sacou mai sobru care să contrasteze cu restul ţinutei.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite