Tezele unice debutează cu alarme false cu bombă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de clasa a VII-a şi a VIII-a au susţinut, ieri, timp de două ore, între 12,00 şi 14,00, teza cu subiect unic la matematică. Subiectele conţinute de biletul cu numărul 8 nu par să le

Elevii de clasa a VII-a şi a VIII-a au susţinut, ieri, timp de două ore, între 12,00 şi 14,00, teza cu subiect unic la matematică. Subiectele conţinute de biletul cu numărul 8 nu par să le fi pus mari probleme şcolarilor. "Formulele de la geometrie au fost mai grele, dar eu într-o oră am terminat", ne-a mărturisit Bogdan C. elev la Şcoala generală nr. 30 din Capitală.

Mircea, elev la Şcoala nr. 31, crede şi el că va lua punctaj bun în urma examinării. "Am făcut tot, nu mă aşteptam să fie atât de simplu", ne-a spus el.

Directorul Şcolii nr. 31, Aurelian Andreicuţ, a explicat că un elev care a muncit suficient poate lua uşor peste opt. Tezele al căror program a început ieri vor conta în proporţie de 50% la media de admitere în liceu. Următoarea teză va fi pe 11 decembrie la istorie sau geografie. 430 de elevi de la Şcoala nr. 56 "Josse Marti" din Capitală au fost ieri evacuaţi în timpul tezei în urma unui apel care anunţa că în instituţie a fost pusă o bombă.

"La telefon era o voce de copil", a declarat Mihaela Suciu, consilier al ministrului educaţiei. După verificările făcute de poliţie, elevii au reintrat în clase şi au reluat tezele cu un subiect de rezervă. O altă alarmă falsă cu bombă s-a înregistrat la Şcoala "Mark Twain" din Voluntari, la ora 11.45.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite