Tatăl Gabrielei Cristea: "Fiica mea e un monstru cu chip de om" - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă continuă dezvăluirile despre Gabriela Cristea, cât câştigă Monica Columbeanu, cu cine petrece fiul lui Radu Mazăre şi Adi Mutu.

"Fiica mea e un monstru cu chip de om"

După ce Cancan a publicat situaţia disperată în care se află Didina Cristea (58 de ani), mama prezentatoarei de la Kanal D operată de pancreatită şi abandonată de fiica sa în spital, ies la iveală noi amănunte şocante din povestea acestei familii. În urmă cu zece ani, când tatăl vedetei a suferit două accidente vasculare cerebrale, Gabriela (35 de ani) a adoptat acelaşi comportament: nu şi-a vizitat părintele, deşi acesta era paralizat pe partea stângă.Când tatăl vedetei vorbeşte despre fiica sa, ochii i se umplu de lacrimi: "Din păcate, Gabi este un monstru cu chip de om sau un demon cu chip de înger", a spus bătrânul care a recunoscut că nu şi-a mai văzut fiica de mulţi ani.

Moni: "Câştig trei mii de euro pentru 45 de minute"

Monica Columbeanu susţine că dacă ar avea ocazia să dea timpul înapoi, şi-ar fi dorit să rămână anonimă,  înţelegând într-un târziu, că celebritatea nu înseamnă numai bucurii şi satisfacţii, scrie Click. "Nu aş mai apuca-o pe acest drum, probabil că aş fi liniştită pe undeva printr-un oraş al ţării, o anonimă care s-ar îngriji de ea şi de familia ei. Pe de altă parte, nu pot să spun că regret din tot sufletul că am ales ceea ce am ales, dacă mă gândesc că am cea mai frumoasă fetiţă din lume. În afară de asta, câştig trei mii de euro pentru 45 de minute, dacă nu aş fi fost celebră cum aş fi reuşit să căştig banii ăştia?"

Mutu, chef cu manele

Sosit, marţi, într-o vizită-fulger în România, Adrian Mutu (31 de ani) a chefuit pană în zorii zilei de ieri în Clubul Yoko din Piteşti, alături de manelistul Adrian Minune care i-a cântat mai multe melodii de inimă albastră, scrie Libertatea.

«Gabi a fugit, la 17 ani, cu un cameraman»

E frumoasă, celebră, dar ascunde un trecut zbuciumat. Gabriela Cristea, vedeta de la Kanal D, e în aceste zile în mijlocul unui scandal monstru cu părinţii şi fratele ei. „Noi atâta vrem! Să vină să-şi vadă mama, la spital", au spus pentru Click spus tatăl şi fratele ei.„Minte, nu a dat-o nimeni afară din casă. La vârsta de 17 ani, Gabriela a fugit de la noi cu un bărbat fatal, cu zece ani mai mare decât ea. Era cameraman la TVR şi avea, din câte îmi amintesc, o firmă de publicitate", spune fratele ei.

Răducu Mazăre, vrăjit de surorile de la Roller Sis!

Cluburile de la mare au început deja să fie "active", aşa încât de atmosfera de plin sezon profită şi Răducu Mazare, fiul primarului Constanţei. La un moment dat, fetele de la Roller Sis, o trupă la modă printre puşti, şi-au invitat fanii la dans, iar Răducu nu a stat pe gânduri. Şi-a luat prietenii şi au făcut "zid" în jurul frumoaselor cântăreţe, lângă care au dansat până spre dimineaţă, scrie Cancan.


Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite