Spătaru e plină de vânătăi şi şchiopătează - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre vânătăile Andreei Spătaru, temerile actriţei Jessica Biel sau cadoul primit de Marina Dina de la iubitul ei. Printre alte subiecte, Valentina Pelinel a încurcat maşinile, iar dansatorul Joaquin Cortes a fost un an la puşcărie.

Spătaru e plină de vânătăi şi şchiopătează. Emoţii mari pentru concurenţii de la „Dansez pentru tine"! Pline de vânătăi, de bătături şi cu dureri musculare atroce, cele opt vedete, alături de partenerii lor, se vor duela astă seară, pentru prima oară, în „competiţia viselor". Concurenţii celui de-al nouălea sezon „Dansez pentru tine" (Pro Tv), ce va debuta astă seară, de la orele 20.30, se resimt din plin după cele trei săptămâni de repetiţii istovitoare, scrie Click.

Jessica Biel se teme că Diaz îi va fura iubitul. În toiul pregătirilor pentru filmările comediei romantice "Bad Teacher", în care Justin Timberlake o va avea ca parteneră pe fosta iubită Cameron Diaz, Jessica Biel trece prin clipe de coşmar. Ea se teme că iubitului ei i se vor reaprinde călcâiele după Cameron Diaz, de care s-a despărţit în 2007. Potrivit Showbizspy, Biel le-a mărturisit apropiaţilor că "rivala" ei arată mai bine ca niciodată, potrivit Click.

Marina Dina a primit de la iubit o bijuterie de căţel. Marina Dina a primit recent de la iubitul ei, Robert Dumitru, poreclit Neamţu, fiul unui om de afaceri, un căţel rasa Yorkshire Terrier. Micuţul a fost botezat Jay, după numele cântăreţului Jay Z, al cărui fan declarat e Neamţu de ani de zile. Căţeluşul e iubit de toţi prietenii celor doi, care nu ratează nici o ocazie de a se poza cu el. La fel procedează şi vedeta de la Antena 2, care-şi mărturiseşte dragostea pentru Jay pe contul ei de Facebook, anunţă Libertatea.

Valentina Pelinel a încurcat maşinile. Soţia lui Cristian Boureanu a fost protagonista unei întâmplări de-a dreptul jenante, miercuri seara, când a fost la un pas să se urce, din greşeală, în maşina Prinţului Paul şi a Prinţesei Lia.Prezentă la inaugurarea magazinului Gerard Darel, situat pe Calea Victoriei, Valentina Pelinel s-a înţeles la telefon cu unul dintre şoferi să o aştepte în faţa clădirii. Cum a văzut bolidul parcat, blonda nu s-a mai uitat la numărul de înmatriculare şi s-a grăbit să se aşeze pe bancheta din spate, moment în care a fost oprită de şofer, altul decât cel pe care îl ştia, relatează Cancan.

Dansatorul Joaquin Cortes, un an la puşcărie.
Judecătorii spanioli l-au condamnat ieri, la un an de închisoare cu executare pe faimosul dansator de flamenco Joaquin Cortes. Acesta a fost găsit vinovat într-un proces în care a fost judecat pentru înşelăciune, prejudiciul cauzat unor oameni de afaceri fiind de circa 700.000 de euro, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite