Sorina Iftimie, adolescenta cu "oasele de sticlă", va fi acasă de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea că urmează să fie externată în această dimineaţă a bucurat-o nespus pe Sorina Iftimie, adolescenta din Botoşani născută cu "boala oaselor de sticlă". "Este cel mai frumos cadou

Vestea că urmează să fie externată în această dimineaţă a bucurat-o nespus pe Sorina Iftimie, adolescenta din Botoşani născută cu "boala oaselor de sticlă". "Este cel mai frumos cadou de Paşte. Abia aştept să plec acasă, să ciocnesc ouă roşii cu familia, să mănânc cozonac, pască şi sărmăluţe", ne-a spus hotărâtă tânăra.

Deşi arată ca un copil de şase ani, cuvintele ei îţi atrag atenţia că stai de vorbă cu un om matur. "Mai am puţin şi scap. Ce să-i faci? Trebuie să ai răbdare… Sunt foarte mulţumită că totul a decurs normal şi am numai cuvinte de laudă pentru dr. Burnei şi echipa sa", ne-a dezvăluit Sorina, care îl roagă pe iepuraşul de Paşte să-i aducă sănătate, dar şi un laptop, pe care să se pregătească pentru examenul de capacitate. Prof. dr. Gheorghe Burnei, medicul care a operat-o în urmă cu două săptămâni, pentru a patra şi ultima oară, ne-a explicat că plăgile s-au vindecat, fiind astfel eliminat riscul apariţiei unor infecţii sau chiar respingerea tijelor telescopice implantate în vederea redării configuraţiei normale a osului.

"Sorina va mai sta în ghips încă şase săptămâni, după care va începe programul de recuperare. Estimez că în cel mult nouă luni va fi pe propriile picioare", a menţionat dr. Burnei, şeful Secţiei de Chirurgie şi Ortopedie, de la spitalul "Marie Curie" din Capitală.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite