Scapă de corvoada curăţeniei în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Mâine este ultima zi în care vă puteţi programa la firmele care prestează servicii de curăţenie la domiciliu. Preţurile variază între 300 şi 450 de lei. O soluţie foarte comodă de a

>> Mâine este ultima zi în care vă puteţi programa la firmele care prestează servicii de curăţenie la domiciliu. Preţurile variază între 300 şi 450 de lei.

O soluţie foarte comodă de a face curăţenie în casă în preajma sărbătorilor este aceea de a apela la o firmă specializată, care să se ocupe de spălarea geamurilor sau scuturatul covoarelor. Costurile nu sunt mari, între 300 de lei pentru o garsonieră şi 450 de lei pentru un apartament cu patru camere.

Curăţenia casei înseamnă multă bătaie de cap, iar dacă nu ai suficient timp la dispoziţie pentru a lustrui toate obiectele din casă, rişti să te prindă sărbătorile cu mopul în mână. "Îmi convine să apelez la seviciile unei firme specializate. Preţurile nu sunt mari şi se termină totul într-o singură zi", ne-a mărturisit Iuliana Mihai, o clientă fidelă a acestor servicii.

Curăţenie de durată cu soluţii speciale

Gabriela Luca, reprezentanta unei firme de specialitate, spune că pentru curăţarea unei case se folosesc aparatură şi soluţii speciale pentru scoaterea petelor. "Acestea protejează suprafeţele şi ţin la distanţă mizeria timp îndelungat", a explicat Gabriela Luca.


Ştergerea mobilierului, a caloriferelor, corpurilor de iluminat, spălarea geamurilor, pervazurilor, a tocăriei, înlocuirea sacilor menajeri şi transportul gunoiului sunt pe lista serviciilor pe care firmele de curăţenie le prestează. La cerere, se mai poate adăuga călcatul rufelor, curăţatul teraselor, garajelor şi a subsolurilor. Cele mai multe firme au lista de programări deschisă încă din luna octombrie. "De regulă, pe 15 decembrie închidem lista programărilor", ne-a explicat Cristina Sima, directoare la o firmă de prestări servicii.

Preţuri orientative practicate de firme

Curăţenie locuinţe:
Garsonieră - 300 lei
Apartament 2 camere - 350 lei
Apartament 3 camere - 400 lei
Apartament 4 camere - 450 lei
Vile - 5 lei / mp
Curăţat tapiţerie:
Tapiţerie piele - 120 lei/canapea trei locuri; 100 lei/canapea două locuri; 90 lei/fotoliu
Tapiţerie textilă - 90 lei/canapea trei locuri; 70 lei/canapea două locuri; 50 lei/fotoliu
Covoare, mochete - 5-6 lei/mp

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite