Saboţii cu talpă din lemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este deja cel de-al doilea sezon de glorie al acestor pantofi de inspiraţie olandeză, dar cu răspândire internaţională. Anul trecut, Chanel, Marc Jacobs şi Miuccia Prada au readus cu succes sub lumina reflectoarelor saboţii cu talpă din lemn. Aceştia rezistă şi acum în tendinţe.

Nu sunt nici atât de grei pe cât par şi nici greu de asortat. De altfel, pe piaţă există variante cu platforme, dar şi cu tocuri groase şi înalte. Şi nici măcar nu trebuie să fii adepta stilului boho-chic, precum surorile Olsen, ca să‑ţi placă. Actriţa Sarah Jessica Parker, veşnica îndrăgostită de pantofi, cum declara chiar ea, a fost surprinsă în numeroase dăţi purtând pantofii cu tocuri din lemn.

Saboţii cu talpă din lemn nu fac parte nici din categoria pieselor vestimentare capricioase, care să necesite un anumit tip de ţinută. Îi poţi purta cu blugi, rochii sau fuste fără nicio grijă. De asemenea, poţi să-i asortezi cu o pereche de şosete până la genunchi sau cu ciorapi imprimaţi. Alegerea îţi aparţine în totalitate, pantofii se vor mula după gustul tău. 

Shopping realizat de Monica Georgescu ( click pe foto pentru a vedea recomandarile)

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite