Ricky către Botezatu: "Iartă-mă, îmi pare rău că te-am dezamăgit!" - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă scrie despre ieşirea fără glorie a lui Voicu Pânzar din cncursul Mr. World, suferinţa lui Salam, la un an de la moartea soţiei, părerea Ancăi Badiu despre Măruţă şi care sunt cele mai senzuale actriţe goale în filmele româneşti.

Ricky către Botezatu: "Iartă-mă, îmi pare rău că te-am dezamăgit!"

Cătălin Botezatu a vorbit astăzi cu protejatul său despre calificarea acestuia doar în primii 20 de finalişti ai concursului Mister World. Voicu Pânzar, sau "Ricky", se temea de reacţia protectorului său şi îi cerea scuze pentru locul pe care s-a situat, scrie Cancan. "Era puţin dezamăgit pentru că ieri era în semifinale, în primii 20." spune designerul despre starea lui Ricky după ce a fost descalificat de la concursul Mister World. În schimb Cătălin este tare mândru de realizările fostului şofer al Monicăi Columbeanu şi crede că membrii juriului de la concursul Mister World nu au dat calificative pentru aspectul concurenţilor ,ci în funcţie de interese geopolitice!

Voicu Pânzar se întoarce de la Mister World cu coada între picioare

"E frumos şi înalt şi n-aş fi găsit altul ca el în România", aşa motiva Bote înscrierea modelului său favorit la concursul Mr. World. Numai că  Voicu Pânzar a ieşit fără glorie din competiţia a cărei etapă finală s-a desfăşurat sâmbătă în Coreea de Sud, la Incheon. Voicu Pânzar nu a rupt gura târgului la niciuna dintre probele de la Mr. World, scrie Click.

Florin Salam, despre soţia decedată: «O iubesc şi-o voi iubi mereu»

Acum un an, chiar de Florii, cantăreţul Florin Salam primea cea mai grea veste din viaţa lui: Ştefania, soţia lui, murise. Azi, artistul, chiar dacă e ziua lui, nu are nici un motiv să petreacă, ci dimpotrivă, plange pentru pierderea suferită.Florin Salam a acceptat să se destăinuiască ziarului Libertatea, la un an de la moartea iubitei sale soţii, Ştefania. “A trecut un an, însă durerea nu a dispărut. Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru, nu sunt încă atât de puternic să nu fiu afectat, chiar dacă a trecut ceva vreme de atunci. Pot să vă spun însă că suferinţa este încă proaspătă în inima mea”, a declarat, pe un ton în care i se ghiceau lacrimile, Florin Salam.

Anca Badiu: "M-am îndrăgostit rău de Măruţă!"

Cântăreaţa şi-a reconsiderat părerea despre iubire, după ce a văzut cu ochii ei cât de frumos se poartă Cătălin Măruţă cu soţia sa, Andra, după mai bine de patru ani de când sunt împreună, scrie Cancan. Absolut întâmplător, cântăreaţa s-a întâlnit la studioul unde îşi înregistrează piesele cu Andra şi Cătălin Măruţă. "Vă spun cu toată sinceritatea, m-am îndrăgostit de Măruţă. Este atât de galant şi de romantic cu Andra, de parcă s-au cunoscut ieri. Nu se vede nicio rutină în relaţia lor, sunt absolut minunaţi. Îi aşează haina pe umeri, îi ţine scaunul atunci când se aşază, dar nu este vorba doar despre asta. Că până la urma astea pot fi doar gesturi de politeţe, dar se vede cu câtă dragoste o priveşte, se vede că o iubeşte, o soarbe din priviri ce să mai.

Cele mai senzuale actriţe goale în filmele româneşti

Avem un regizor excelent, un buget considerabil, actori de clasă. Ce mai trebuie pentru a da lovitura? Un fund bombat, o pereche de silicoane şi o scenă de amor. Jojo a fost as-ul din mâneca lui Sergiu Nicolaescu pentru filmul "Poker", însă specialiştii în erotism nu par foarte încântaţi de alegere, potrivit Click.




Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite