Raluca Lăzăruţ, cură de îngrăşat - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre cura de îngrăşare a Ralucăi Lăzăruţ, acuzaţiile aduse regizorului Roman Polansky sau pasiunea lui Iftimoaie pentru balet. Printre alte subiecte, Angela Gheorghiu e artista anului 2010, iar Elton John a apărut alături de un grup de stripperi.

Raluca Lăzăruţ, cură de îngrăşat. Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Bingo Metropolis” (Antena 1) se poate considera extrem de norocoasă. Motivul? Ea nu trebuie să se supună curelor drastice de slăbire, deoarece, oricât ar mânca, nu se îngraşă. Pentru că şi-ar dori să mai pună 2-3 kilograme, frumoasa brunetă a dat iama în prăjituri, scrie Click.

Charlotte Lewis îl acuză pe Roman Polansky de abuz sexual.
O actriţă din Marea Britanie, care a apărut în filmul "Piraţi" a lui Roman Polansky în 1986, susţine că a fost abuzată sexual de Polansky cu ani în urmă la Paris, când aceasta avea 16 ani, potrivit ABC News. Charlotte Lewis a făcut aceste declaraţii în timp ce autorităţile americane fac presiuni pentru extrădarea lui Polansky din Elveţia pentru a putea primi sentinţa în cazul din 1977, când a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani, potrivit Click.

Iftimoaie, îndrăgostit de balet.
Aflat în Croaţia, unde se antrenează de zor pentru meciul cu Ray Sefo, Ionuţ Iftimoaie nu uită să-şi ia regulat porţia de cultură. Luptătorul e văzut destul de des la Opera Naţională din Split, mai ales că acolo evoluează doi români: gemenii Romulus şi Remus Dimache, ajunşi prim-balerini, anunţă Libertatea.

Angela Gheorghiu e artista anului 2010. Performantele artistice ale sopranei Angela Gheorghiu au fost recunoscute in cadrul celei de-a 11-a editii a Classical Brit Awards, unde a fost desemnata artista anului. Ea a castigat acelasi trofeu si in 2001. Soprana romanca Angela Gheorghiu, in varsta de 44 de ani, a demonstrat inca o data ca este una dintre cele mai valoroase artiste ale lumii, potrivit Cancan.

Elton John alături de un grup de stripperi. Sir Elton John a avut parte de o distracţie pe cinste în timpul concertului Almay din New York. Solistul a fost înconjurat de un grup de dansatori îmbrăcaţi doar în bikini coloraţi, care au făcut un adevărat spectacol erotic. Publicul a fost în extaz la vederea stripperilor care au dansat lasciv pe lângă legenda muzicii britanice, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite