Puteţi închiria rochii de lux pentru sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> În schimbul unei sume cuprinse între 100 şi 600 de lei, doamnele vor purta ţinute semnate "Pierre Cardin" sau "Paula Blu". Orice femeie îşi doreşte să aibă ţinuta perfectă, mai ales

>> În schimbul unei sume cuprinse între 100 şi 600 de lei, doamnele vor purta ţinute semnate "Pierre Cardin" sau "Paula Blu".

Orice femeie îşi doreşte să aibă ţinuta perfectă, mai ales cu ocazia sărbătorilor. Însă nu întotdeauna bugetul le permite să-şi achiziţioneze o rochie elegantă, care poartă semnătura unui designer celebru. În acest caz, în ajutorul doamnelor vin firmele care închiriază ţinute pentru ocazii festive. Preţurile variază între 100 şi 600 de lei, astfel încât oricine să-şi poată permite o vestimentaţie specială.

Pierre Cardin, Claudia Cooper şi Paula Blu sunt câţiva dintre designerii care semnează ţinutele extravagante, oferite de firmele de închiriat. Aceste haine sunt destinate atât petrecerilor de Crăciun şi revelion, dar şi pentru evenimente mondene sau baluri mascate.

"O rochie de lux, o dată cumpărată, riscă să fie purtată o singură dată, pentru ca apoi să rămână nefolosită în şifonier. Închiriatul rochiilor îmi oferă şansa de a avea o ţinută în pas cu moda, plătind o sumă modică", ne-a mărturisit Iuliana Chircă, o clientă a acestor magazine.


Ţinute şi accesorii aduse de la Roma


Mariana Guja este managerul unei firme de închiriat ţinute de lux. Clientele care apelează la serviciile ei au posibilitatea de a alege dintr-o mare diversitate de stiluri şi măsuri. În plus, ele beneficiază de consultanţă gratuită, de posibilitatea de a face retuşuri hainelor, în cazul în care măsura nu corespunde întru totul, şi de garanţia unei igiene impecabile a produselor împrumutate.

Clientele fidele primesc discounturi din partea firmei. "Hainele se reînnoiesc lunar, iar clientele au de ales din peste 100 de ţinute aduse de la Roma. Măsurile nu sunt destinate în exclusivitate femeilor slabe, ele variind între 36 şi 52", ne-a spus Mariana Guja. Cea mai scumpă ţinută oferită spre închiriere este semnată "Pierre Cardin" şi costă 600 de lei.

Pentru persoanele cu venituri modeste, firma închiriază haine de petreceri cu doar 100 de lei. Chiar dacă nu poartă amprenta unui creator de modă celebru, aceste ţinute sunt, potrivit managerului fimei, de o calitate bună. Pentru cei care doresc să-şi accesorizeze ţinutele închiriate, există o gamă de bijuterii importate la comanda doritorului. Părinţii care au copii cu vârste între 2 şi 14 ani pot închiria pentru aceştia ţinute speciale cu cel mult 75 de lei.

Contract cu buletinul


Închirierea ţinutelor pentru sărbători se face în general pentru o perioadă de trei zile. Însă, contracost, se poate prelungi contractul. Pentru a putea intra în posesia acestor articole vestimentare, va trebui să încheiaţi un contract de închiriere, la semnarea căruia aveţi nevoie şi de un act de identitate.

Dacă la returnare ţinuta nu mai este impecabilă, ci cu pete sau mici "defecţiuni", persoana care a închiriat-o este obligată să achite 20% din preţul de vânzare al acesteia. În cazul în care a fost afectată major, fără posibilitatea de a mai fi refăcută, haina se plăteşte integral, bineînţeles la preţul pieţei. Întârzierea în predarea produsului se sancţionează cu plata unei taxe, echivalentă cu cea achitată pentru închiriere.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite