Programe noi de masterat în afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre cele mai bine cotate programe de MBA în managementul proiectelor sunt oferite în România de către DeSales University în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană şi de

Două dintre cele mai bine cotate programe de MBA în managementul proiectelor sunt oferite în România de către DeSales University în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană şi de Roland Gareis Consulting în colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor din Viena şi Universitatea Politehnica Bucureşti.

Programul MBA al de DeSales University este unul foarte flexibil, ce ţine cont de nevoile studenţilor. "Avem 12 cursuri. Perioada de studiu variază între unu şi patru ani, iar studenţii îşi pot stabili singuri cursurile", ne-a explicat prof. univ. dr. Ovidiu Folcuţ, directorul MBA DeSales University. Înscrierile se fac până pe 12 septembrie, pentru cei care vor să înceapă în această toamnă, iar costurile se ridică la 15.600 de euro în total.

Cursuri la Bucureşti şi la Viena

Cel de-al doilea program MBA "Project and Process Management" conţine cursuri specializate în acest domeniu. În 18 luni de studiu, participanţii dobândesc atât cunoştinţe de Business Fundamentals, cât şi cunoştinţe de managementul proiectelor şi proceselor. Programul începe în fiecare an în luna mai. Cursurile se desfăşoară în campusul Universităţii Politehnica Bucureşti, cu excepţia a două module care vor avea loc la Viena.

"Oferim un program MBA care nu este unul general, ci oferă specializare în managementul proiectelor şi proceselor la un nivel ridicat de profesionalism", ne-a declarat prof. univ. dr. Roland Gareis, directorul academic. Taxa de studiu este de 19.800 de euro şi se achită direct în contul Universităţii din Viena.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite