Primarul le cere locuitorilor din sectorul 3 sa denunte "vandalii" din parcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In urma plangerilor penale inaintate de Primaria Sectorului 3, politistii fac cercetari pentru identificarea si sanctionarea persoanelor care au provocat distrugeri in parcuri. In urma plangerilor

In urma plangerilor penale inaintate de Primaria Sectorului 3, politistii fac cercetari pentru identificarea si sanctionarea persoanelor care au provocat distrugeri in parcuri.
In urma plangerilor penale inaintate de Primaria Sectorului 3, politistii fac cercetari pentru identificarea si sanctionarea persoanelor care au provocat distrugeri in parcuri. Inspectorii Directiei Gospodarire Locala au constatat, in urma cu cateva zile, ca, in parcurile amenajate din zonele Gh.Tatarascu-N.Sebe, C. Brancusi-Barajul Sadului si Camil Ressu au fost distruse balansoare, banci, cosuri de gunoi si chiar au fost furate flori abia plantate. Drept urmare, au fost inaintate plangeri penale catre Politia Sectorului 3, care a inceput demersurile pentru descoperirea faptasilor. La inceputul acestei luni, cu sprijinul organelor de politie, inspectorii DGL au reusit sa recupereze plantele ornamentale furate din zonele Mihai Bravu-Baba Novac si Camil Ressu, iar faptasii descoperiti se afla acum in cercetare penala. Primaria face un apel catre locuitorii sectorului care pot oferi sprijin pentru identificarea "vandalilor". "Ii rog pe cetateni sa sune la telefonul non-stop 9854", a declarat primarul Liviu Negoita.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite