Plajele sunt scoase din nou la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitaţiile publice pentru atribuirea a 25 de sectoare de plajă, în organizarea Direcţiei Apelor Dobrogea-Litoral (DADL) Constanţa, se reiau astăzi. Cele 14 sectoare rămase neînchiriate

Licitaţiile publice pentru atribuirea a 25 de sectoare de plajă, în organizarea Direcţiei Apelor Dobrogea-Litoral (DADL) Constanţa, se reiau astăzi. Cele 14 sectoare rămase neînchiriate în anul 2006 au fost redimensionate, rezultând 25 de sectoare care vor fi supuse procedurii de licitaţie publică. "Sectoarele sunt delimitate în funcţie de capacităţile turistice existente, pentru ca acestea să devină mai atractive pentru investitori", precizează Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor. În plus, MMGA a modificat şi completat Ordinul nr. 222/2006 privind desfăşurarea licitaţiei publice de atribuire a contractelor de închiriere a plajelor, stabilind condiţii mai clare, referitor la igienizarea suprafeţelor de plajă închiriate.

Până la expirarea termenului de depunere a ofertelor - marţi, 20 februarie 2007, ora 16.00 -, DADL Constanţa a vândut 128 de caiete de sarcini şi a primit 34 de oferte. Pentru opt sectoare de plajă nu s-a înregistrat nicio ofertă. Acţiunile de licitare se vor încheia vineri, 23 februarie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite