Patru motive pentru care angajaţii nu sunt promovaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii angajaţi nu reuşesc să fie promovaţi deşi muncesc mult pentru a-şi impresiona şefii. Cei de la shine.yahoo.com au descoperit patru motive inedite pentru care norocul nu le surâde oamenilor muncitori.

1. Îţi arăţi tatuajul

Unele firme sunt foarte ok cu asta. Altele...nu prea mult. «Un tatuaj poate trimite mesajul ca eşti imatur sau impulsiv, chiar dacă eşti cel mai de încredere om din echipă», spune Alexandra Levit, expert în carieră. Să fii promovat, de cele mai multe ori înseamnă că vei avea mult mai multă interacţiune cu oamenii, iar unii dintre aceştia s-ar putea să nu fie fani ai tatuajelor.

2. Respiraţia îţi miroase a cafea

Dacă bei cafea şi eventual după ce ai mâncat ceva cu usturoi la masa de prânz, asta poate genera o respiraţie nu tocmai ok, fapt ce-i poate determina pe şefii tăi să creadă că nu ai interacţiona bine cu clienţii. Ia o gumă sau o pastiluţă mentolată după şi rezolvă problema.

3. Nu te dai cu factor de protecţie

Deja probabil ştiţi că bronzul excesiv ucide pielea, dar se pare că este şi dăunător carierei tale. Pielea extrem de bronzată demonstrează şefilor tăi că eşti prea absorbit de propria persoană. Practic, majoritatea şefilor vor crede că dacă te preocupă foarte mult bronzul, nu o să te mai preocupe aşa mult sarcinile de birou.

Află ultimul posibil motiv pe Click.ro

Tu ce părere ai? De ce nu sunt promovaţi angajaţii muncitori?

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite