Din Parcul Industrial Galati a ramas doar numele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de cand a fost infiintat, printr-un ordin al Ministerului Administratiei si Internelor, Parcul Industrial Galati este, in continuare, un teren in care se dezvolta doar balariile, atent

La un an de cand a fost infiintat, printr-un ordin al Ministerului Administratiei si Internelor, Parcul Industrial Galati este, in continuare, un teren in care se dezvolta doar balariile, atent ingradite de un gard albastru.
Asta, in pofida faptului ca, initial, isi anuntasera prezenta pe platforma 11 firme, dispuse sa investeasca mai multe zeci de milioane de euro. Hale si platforme industriale, drumuri de acces, birouri sau pavilion expozitional - sunt doar cateva din lucrarile prevazute pe cele 22 de hectare din vecinatatea Zonei Libere Galati. Intr-un an s-a reusit doar finalizarea proiectelor tehnice referitoare la racordarea la utilitati si constructia a trei hale. ,Mai trebuie rezolvate alimentarea cu apa si drumurile de acces. Sunt firme care au vrut sa investeasca in Parcul Industrial si care au plecat pentru ca nu exista infrastructura", declara Dumitru Nicolae, primarul Galatiului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite